mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vedeževalec Blaž o Anitini in Damirjevi skrivnosti

26. 3. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Blaž kot komentator

Blaž je komentiral oddajo Poroka na prvi pogled. foto: edit: njena.si

V oddaji Poroka na drugi pogled se je vedeževalec Blaž samozavestno razgovoril o dogodkih med Anito in Damirjem, ki jih kamere niso pokazale.

V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled so se komentatorji spraševali, kaj hudega se je zgodilo med Anito in Damirjem, da produkcija dogajanj ni vključila v oddajo. Voditeljica je bila odločena, da bo prišla skrivnosti do dna, za namig, kaj bi lahko bil vzrok nevšečnosti, pa je pobarala tudi komentatorskega gosta vedeževalca Blaža, za katerega se ji je zdelo, da bi lahko imel uvid v minule dogodke.

Komentatorjem se je pridružil vedeževalec Blaž. foto: Planet TV

Blaž se je podajanja svojega pogleda odločno lotil: »Jaz sem pogledal nihanje razpoloženja, pri njemu težave s psiho izpred štirih, petih let. Ne ve točno, kaj bi rad, hitro se je zaletel v njo, ko je zdaj to dobil, pa se je prestrašil. Tako 'zjamrana' sta na tistem kavču, da ni za govoriti. Sta sorodni duši, ampak ne najdeta skupnega cilja. Vidim, da je on nekaj užaljen. V bistvu on bolj želi njo, kot ona njega. Njemu ne paše sedeti tam na kavču, on bi se rajši veselil. Ona pa prehitro zameri, je preveč občutljiva. Tako pač vidim. Če bi se pogovorila, če bi bila bolj odločna, bi bila lahko skupaj,« je sklenil Blaž.

Pa se v njegovem uvidu skriva srž težave? Ne. Javnosti, vedeževalcu in kot kaže tudi komentatorjem, pravi vzrok težav ni znan. Glede na sila občutljivo ozadje, je povsem prav, da produkcija ni dovolila, da bi razprava o tem pricurljala v javnost.

prejšnji članek
Harry Styles ujet med strastnim poljubljanjem s kontroverzno manekenko
Svet slavnih
Harry Styles ujet med strastnim poljubljanjem s kontroverzno manekenko
naslednji članek
Reese Witherspoon se že drugič ločuje
Svet slavnih
Reese Witherspoon se že drugič ločuje