Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Reese Witherspoon se že drugič ločuje

25. 3. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Reese Witherspoon

Reese Witherspoon se že drugič ločuje foto: Profimedia

Reese Witherspoon in Jim Toth se ločujeta po skoraj dvanajstih letih zakona. Novico sta potrdila na družbenem omrežju

Reese Witherspoon in Jim Toth sta v skupni izjavi na družbenem omrežju Instagram. "Deliti morava nekaj osebnih novic. Z veliko pozornostjo in obzirnostjo sva sprejela težko odločitev za to, da se ločiva. Uživala sva v vseh teh prelepih skupnih letih skupaj in greva naprej z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in medsebojnim spoštovanjem do vsega, kar sva ustvarila skupaj. Najina največja prioriteta je najin sin in najina celotna družina v času, ko pljujemo skozi to naslednje poglavje," sta zapisala. 

Čeprav sama o razlogih za ločitev nista pretirano govorila, so se v javnosti hitro pojavile številne govorice. Najprej, da je bil razlog dejstvo, da je bila Reese stalno odsotna od doma. Zaradi česar z možem nista več živela skupnega življenja. "Ni nikakršne drame ali škandala, preprosto sta postala osebi, ki si delita skrbništvo nad sinom in nimata več romantičnih čustev drug do drugega." Spet drugi pa trdijo, da se je Jim zelo spremenil in da Reese v njem ne vidi več moškega, s katerim se je poročila. 

Reese Witherspoon in Jim Toth sta na prvo mesto postavila skupnetga sina foto: Profimedia

Ameriška igralka je bila med letoma 1999 in 2007 poročena z igralcem Ryanom Phillippejem, s katerim imata tudi dva otroka. Danes 23-letno hči Avo Phillippe in 21-letnega sina Deacona.  Ločitev je bila takrat dokaj javna in obremenjena z govoricami o nezvestobi in težavami v zakonu. Čeprav sta si par prizadevala za skupno starševstvo nad njunimi dvema otrokoma, sta se ločila po težkih pogajanjih glede premoženja in skrbništva nad otroki. Kljub temu sta Reese in Ryan po ločitvi ostala prijatelja in sodelovala pri skrbi za svoja otroka. Oba sta se nato ponovno poročila in zaživela nove življenje.

prejšnji članek
Vedeževalec Blaž o Anitini in Damirjevi skrivnosti
Svet slavnih
Vedeževalec Blaž o Anitini in Damirjevi skrivnosti
naslednji članek
Znani Slovenci materinski dan proslavili z objavami fotografij
Svet slavnih
Znani Slovenci materinski dan proslavili z objavami fotografij