profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alenka Kesar: Ljudje ženski najbolj zamerijo, da se je zredila

28. 3. 2023; 06.00
Avtor: V.M.
alenka-kesar

Alenka Kesar foto: Šimen Zupančič

Alenke se še dandanes mnogi spominjajo v vlogi voditeljice Vizite. Od tedaj se je kakopak spremenila, kar pa ni razlog, da bi ji slednje morali metati pod nos.

Nekdanja voditeljica na Pop TV, avtorica knjig in strokovnjakinja za odnose z javnostmi Alenka Kesar se ne obremenjuje s svojimi odvečnimi kilogrami. "Zase mislim, da sem krasna in čudovita ženska pri dvainpetdesetih. Življenje, kot ga živim, in vse, kar se mi je zgodilo, je prispevalo k temu, da imam nekaj kilogramov preveč," je pojasnila v klepetu za revijo Jana in nadaljevala, kako zelo telesna teža v ljudeh vzbuja neprijetne občutke.

"Kadarkoli sem pisala o kilogramih, ki so se mi nabrali v obdobju menopavze, sem bila deležna največ žaljivk. Za nič drugega, kar sem v življenju napisala ali povedala, jih nisem dobila toliko, niti za ločitev ne. To je stvar, ki jo določeni ljudje ženski najbolj zamerijo: da se je zredila. To povezujejo s tem, da se je zapustila. Kako je lahko takšna?! Ljudje hodijo neumni po svetu, pa se jim nič posebnega ne zgodi. Če dobiš nekaj kilogramov, se ti pa zdi, kot da si naredil zločin proti človeštvu."

Alenka Kesar: »Nič nisem obremenjena s tem, kako sem videti v kopalkah; mislim, da sem krasna in čudovita ženska pri dvainpetdesetih.«

Alenka Kesar: »Nič nisem obremenjena s tem, kako sem videti v kopalkah; mislim, da sem krasna in čudovita ženska pri dvainpetdesetih.« foto: Šimen Zupančič

prejšnji članek
Challe Salle spi v drugi sobi kot sin in zaročenka
Svet slavnih
Challe Salle spi v drugi sobi kot sin in zaročenka
naslednji članek
Premier Golob: Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki
Svet slavnih
Premier Golob: Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki
#obraziavenija
obraziavenija