Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Sem ena redkih na svetu, ki živi od dela, ki ga ljubi

28. 3. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
par, botri, vedrana-in-zlatan

Vedrana in Zlatan foto: VOYO

Izbranka igralca, ki v Botrih upodablja Zlatana, je že kot deklica sanjarila, da bo igralka. Kakšna je realnost? Se mar res kopa v visokih honorarjih?

Hrvaška igralka Jagoda Kumrić, ki jo lahko od nedavnega spremljamo v seriji Botri (Kumovi), je že kot šestletna deklica kovala načrte o igralski karieri. Svojemu sorodniku je zaupala, da bo postala igralka, takšna, kot je denimo legendarna Julija Roberts, saj igralke veliko služijo. 24 let kasneje je v intervjuju za hrvaški časnik spregovorila o tem, kakšna je realnost tega poklica.

Jagoda Kumrić bo popestrila serijo Botri. foto: Nova TV

»Nikoli nisem obžalovala tega, da sem se odločila za poklic igralke, to je namreč moje poslanstvo in nekaj v čemer resnično uživam. Ne glede na to, kako težko je včasih v tem uspeti in ne glede na to, da pridejo nedonosna obdobja, lahko rečem, da sem srečna, ker to počnem in tega ne bi zamenjala za drug poklic. Mislim, da sem eden redkih na svetu, ki lahko reče, da živi od dela, ki ga ljubi. Večina ljudi ni srečnih, ko zjutraj vstanejo in gredo v službo, to jemljejo kot nujno zlo,« je pojasnila Jagoda in razložila, da sama svoje delo doživlja kot veliko radost, saj se vsak dan veseli snemanj, ustvarjanja novih vlog in razmišljanja o tem, kako izboljšati like. »To me izpopolnjuje in veseli.«

prejšnji članek
Nepogrešljive keglove vaje
Zdravje
Nepogrešljive keglove vaje
naslednji članek
MasterChef: Sabina je 'zmedena mami'
Resničnostni šovi
MasterChef: Sabina je 'zmedena mami'
#obraziavenija
obraziavenija