pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Gospod profesor beleži vrtoglave številke

31. 3. 2023; 05.00
Avtor: PR / V.M.
Gospod_Profesor_VOYO_Key_Visual_LAUNCH_lezeca

Gospod profesor foto: Promocijski material

Spremljate serijo Gospod profesor? Kako vam je bil všeč zadnji del?

Včeraj se je na VOYO zavrtela zadnja epizoda priljubljene originalne serije Gospod profesor. Serija, ki je že s prvo sezono upravičeno napovedovala vsebinsko in tehnološko nadgradnjo v drugi sezoni, ni razočarala svojih gledalcev. 60 % vseh VOYO naročnikov* si je namreč ogledalo drugo sezono, v kateri sta, tako kot v prvi, v glavnih vlogah blestela Jure Henigman in Tina Vrbnjak.

Serija, za katero je igralec Gojmir Lešnjak Gojc povedal, da jo je njegov stanovski kolega Boris Cavazza označil z besedami: "Čestitke, tega v Sloveniji še ni bilo", je postregla ne le z dramaturškim lokom, v katerem spremljamo ljubezensko zgodbo med glavnima akterjema, pač pa  - kar je morda še bolj pomembno – v ospredje postavlja družbene probleme, s katerimi se soočajo slovenski mladostniki. "Če kaj, nas serija nauči, da moramo držati skupaj in eden drugemu pomagati," so složni režiserji Tijana Zinajić, Barbara Zemljić in Marko Šantić.

Tako prva kot druga sezona ostajata na voljo na VOYO. "Ponosni smo, da VOYO ustvarja vrhunske slovenske serije, o katerih se govori in ki na nek način odpirajo teme mladostnikom, staršem, učiteljem oziroma pedagogom. Zanimanje za serijo to le potrjuje, druga sezona je preštela že več kot milijon in pol ogledov," je povedal Blaž Bezek, direktor razvoja vsebin in VOD storitev na PRO PLUSu.

In še vesela novica: 4. maja se na VOYO vrneta brata Valič, v tretji sezoni priljubljene VOYO original serije Vse punce mojga brata.

prejšnji članek
Zakaj se Cene Prevc dejansko poslavlja od skokov?
Moda&Lepota
Zakaj se Cene Prevc dejansko poslavlja od skokov?
naslednji članek
Nos prvi zavonja bolezen
Zdravje
Nos prvi zavonja bolezen