favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je tokrat brutalna Anja Ramšak naredila korak predaleč?

3. 4. 2023; 10.30
Avtor: K.M.
Robert Roškar

Anja je Roberta najprej pustila brez besed, nato pa njegovih besni besed ni bilo mogoče ustaviti. foto: Radio 1

Robert Roškar je sovoditeljici grozil s tem, da jo bo odpeljal v norišnico. Kateri od njiju je naredil korak predaleč? Ta videoposnetek si morate ogledati!

Potegavščine med sodelavcema Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem so že stalnice v dnevu na Radiu 1. A ker mora biti seveda vsaka nova potegavščina boljša od prejšnje, vse skupaj presega domišljijo navadnih ljudi. Pred dnevi je Robert Anjo šokiral s kačo v postelji, tokrat pa je vedno nasmejana Anja naredila nekaj, s čimer si je zaslužila bes sovoditelja in grožnje z norišnico. Kateri od njiju je tokrat pretiraval. Je bila Anjina potegavščina res pretirana? 

Roškar je Anji pred kratkim pripravil nepozabno 'presenečenje' s kačo v njeni spalnici, a to mu še ni bilo dovolj. Ker je pred časom zaradi visoke cene dizelskega goriva hotel za en teden zamenjati svoj avto z Anjinim, se je odločil, da se bo z njo znova pošalil. Anja se je z menjavo strinjala, on pa ji je svoje ključe izročil v ledenem oklepu, da je le s težavo razbila led in se dokopala do ključa.


"Anja je mislila, da me bo po kači nategnila, ampak to se ne bo zgodilo, jaz bom spet nategnil njo," se je smejalo Robertu, ki ni vedel, kaj ga čaka.

Brutalna ideja in besen Roškar

Anja se ni predala, čas je bil za sladko maščevanje, odločila se je, da mu vrne – in to ne dvojno! Najprej mu je rekla, da je v njegov avto natočila bencin, namesto dizla. S tem ga je zvabila na parkirišče, kjer mu je pokazala nov videz njegovega avtomobila, za katerega so poskrbeli v delavnici Global CAR Solutions. Anja je s prijaznimi fanti izbrala novo barvo Robertovega avtomobila. Brutalna ideja se je izkazala za vrhunsko, kajti, ko je Roškar zagledal svoj novi roza avto ali 'Barbie car' je skoraj 10 minut bentil in kričal po radijskem parkirišču.

Video, ki si ga morate ogledati!

"Ne to ni moj avto, ne ni moj avto! Joj roza barve je, saj se da to odstraniti a ne? To je res moj avto, Anja ti imaš duševne težave! Prosim naj jo nekdo odmakne iz mojega vidnega polja! Jaz se s takim avtom ne bom vozil po Sloveniji, na vsakem koraku me bodo videli, ekstremno roza je! Veš, kam boš ti šla s tem avtom? Jaz te bom zapeljal naravnost na zaprti oddelek v umobolnico, kjer boš imela obiske samo za veliko noč in božič. Najbolj roza je v zgodovini roza stvari," se je drl Roškar, ki ga pri njegovem besnenju nihče ni mogel ustaviti!

Ekipa Global CAR Solutions, ki je Anji pomagala pri zadnji potegavščini in preobrazbi Robertovega avtomobila. foto: Radio 1




prejšnji članek
Tako se je Goran Karan v slovenščini poklonil Simoni Weiss
Svet slavnih
Tako se je Goran Karan v slovenščini poklonil Simoni Weiss
naslednji članek
Tjaša Hrovat Steklasa bo kmalu postala teta
Svet slavnih
Tjaša Hrovat Steklasa bo kmalu postala teta