zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pahorjeva katra v drugem krogu zbrala 273 tisoč evrov

4. 4. 2023; 05.46
Avtor: K.M.
borut-pahor, katra, renault-4

Borut Pahor za dobrodelne namene prodaja svojo katro. foto: Instagram

Bratje Fratar so s pomočjo dobrodelnih nakazil za nekdanji avtomobil nekdanjega predsednika zbrali vrtoglavi znesek. Katra ima tudi novega lastnika!

V drugem dobrodelnem krogu je sredstva v sklad namenilo kar 5169 posameznikov, dobitnika oziroma novega lastnika Pahorjeve Katre pa je danes v Dravogradu žrebal kar nekdanji predsednik Borut Pahor sam. "Ko zdaj vidim, koliko so zbrali, vidim, da sem katro zelo poceni prodal," se je na prireditvi, ki je bila polna tudi zabavno-kulturnega programa, pred žrebom pošalil Borut Pahor. Nov lastnik katre pa je postal Tomaž Habjan iz Škofje Loke. 

Bratje Fratar iz Dravograda so v dobrodelni akciji nekdanjega slovenskega predsednika ponudili najvišjo kupnino in tako v dobrodelni sklad namenili kar 60 tisoč evrov. Kmalu za tem so se odločili, da Pahorjevo katro pošljejo v drugi krog dobrodelnosti, ki pa je bil še bolj uspešen. Organizirali so namreč dobrodelni srečelov, enakovredne možnosti za osvojitev katre pa so imeli tako vsi, ki so namenili svoja dobrodelna sredstva. 

Dobrodelna sredstva, na prireditvi so razkrili znesek dobrih 273 tisoč evrov, bodo namenjena za Društvo Junaki 3. nadstropja, Inštitut Zlata Pentljica, otroci z rakom in Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Najvišji znesek naj bi bil sicer 5 tisoč evrov. Preko nakazil so do danes zbrali 260.093,95 evrov. Nova ljubljanska banka pa bo, kot so sporočili danes, k znesku prištela še 13 tisoč evrov. Od celotnega zneska bo 137.500 evrov namenjenih Splošni bolnišnici Slovenj Gradec.

prejšnji članek
Sanjski Blaž pokazal skrivno lepotico
Resničnostni šovi
Sanjski Blaž pokazal skrivno lepotico
naslednji članek
Kako do sreče v zakonu?
Zdravje
Kako do sreče v zakonu?