državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znova odjeknili dve zgodbi: Prevara ali maščevanje?

4. 4. 2023; 10.58
Avtor: V.M.
Suzana Flis

Suzana Flis, Delovna akcija foto: POP TV

Odjeknila je vest, da naj bi Delovno akcijo pretentala še ena prejemnica prenove. Javnost je razburila zgodba Tomasovega očeta, ki namerava nadaljevati z iskanjem pravice.

Po objavi zadnje zgodbe o prenovi doma v oddaji Delovna akcija se nam je javil Tomasov oče in nekdanji partner Suzane Flis. Da je njegova plat zgodbe popolnoma drugačna od Suzanine predstavitve, je včeraj že odjeknilo v medijih. Matej Tot, ki je bil pred Slovenijo označen kot nasilnež in oče, ki je zapustil sina, ko ga je ta močno potreboval, je namreč sklenil, da preprosto ne more dovoliti, da ostane njegovo ime očrnjeno. Že res, da njegov sin po zaslugi Delovne akcije sedaj živi v lepšem bivalnem okolju, ni pa prav, da je ceno za slednje z javnim ponižanjem plačal on.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate ogledati. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Čeprav pravi, da je zgodba močno izkrivljena, hkrati poudarja, da je vesel, da ozadje ni takšno, kot je bilo prikazano in da upa, da se Suzana in Tomas nikoli ne znajdeta v razmerah, ko bosta res potrebovala pomoč. Razložil je tudi, da so pri skrbi za Tomasa sodelovali tako on, kot njegova starša, ki ju Tomas naravnost obožuje. Ravno zaradi tega je v njem vzklila jeza, saj je Suzana po njegovih besedah daleč od skrbne mame. Pojasnil je tudi, da so Tomasu pri približno enem letu starosti diagnosticirali avtizem ter da ga je redno vozil na preglede k strokovnjakom in da ga nikoli ni zapustil.

Suzana Flis foto: VOYO

Dve zgodbi zmedli javnost

Javnost sta tako ganili in zmedli dve popolnoma različni zgodbi. Prva je bila predstavljena v dobrodelni oddaji, druga tekom stiske v komentarjih na družbenem omrežju. Na slednjo so bili odzivi raznoliki, nekateri gledalci so se namreč jezili na mamo, spet drugi pa ocenjujejo, da gre morda za očetovo maščevanje. Katera od pripovedi je resnična, najbolje vesta nekdanja partnerja, čeprav Matej opozarja, da je potek njihovih razmer zelo dobro znan zaposlenim na Centru za socialno delo, kjer vodijo celotno dokumentacijo.

Duh je poletel iz stekleničke, kaj pa sedaj?

In kaj se je zgodilo po tem, ko je Matej Tot sklenil svojo plat zgodbe predstaviti javnosti? Se mu je po odmevnih objavah oglasila Suzana? O slednjem smo povprašali Mateja, ki pravi, da je svoje že povedal: »Zdaj pa korak za korakom ...«

Prenove z mislijo na najbolj ranljive

Na POP TV družine vedno skrbno preverijo, je pa pogosto vodilo pri odločanju skrb za dobrobit otrok, ne glede na to, da bi starši lahko marsikdaj preprečili razvoj slabih življenjskih razmer. »Otroci so najbolj pomembni, treba jim je pomagati,« vedno poudarja voditeljica oddaje  Ana Praznik. S tem se nemara strinjate tudi vi, otroci namreč res niso odgovorni za odločitve in ravnanje svojih staršev …

Ana, Suzana in Tomas v oddaji Delovna akcija. foto: VOYO

prejšnji članek
Zvezdnik Botrov: Sem zelo čustvena oseba
Svet slavnih
Zvezdnik Botrov: Sem zelo čustvena oseba
naslednji članek
Super par: 'Ona je zame kot boginja'
Resničnostni šovi
Super par: 'Ona je zame kot boginja'