palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V kakšnem odnosu je zvezdnik Botrov z bivšo ženo?

3. 4. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Momčilo Otašević

Momčilo Otašević foto: Nova TV

Jelena Perčin in Momčilo Otašević, ki v seriji Botri navdušuje v vlogi Janka, sta v začetku leta potrdila, da se ločujeta. V kakšnem odnosu sta danes?

Čeprav Momčilo Otašević o ločitvi javno še vedno ni spregovoril, pa vsake toliko kakšno podrobnost javnosti izda njegova nekdanja žena in mati njegovih dveh otrok, igralka Jelena Perčin. Ravno ona je tudi tista, ki je javnosti v začetku leta potrdila, da se je njuna skupna pot končala. Par je bil v razmerju sicer več približno desetletje, poročila pa sta se leta 2018. V zakonu sta se jima rodila hči maša in sin Jakša. 

Jelena, ki trenutno nastopa v hrvaški različici šova Zvezde plešejo, je pred dnevi za hrvaške medije tako razkrila, da ji sicer ne odgovarja, da se javnost zanima za njeno zasebnost. Pojasnila pa je tudi, v kakšnem odnosu sta z Momčilom. "Najin odnos je spodoben. Skupaj imava dva otroka in samo onadva sta prioriteta," je povedala za portal Slobodna Dalmacija. K temu je še dodala, da ji zatem, ko je potrdila, da se je ločila, ni nič lažje in da kljub dvema ločitvama še vedno verjame v ljubezen. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Vzemite si čas zase
Horoskop
Tedenski horoskop: Vzemite si čas zase
naslednji članek
Tako se je Goran Karan v slovenščini poklonil Simoni Weiss
Svet slavnih
Tako se je Goran Karan v slovenščini poklonil Simoni Weiss