profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Vzemite si čas zase

3. 4. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
astro love ljubezen dlani horoskop

Čas je za ljubezen foto: Profimedia

Če na življenje pogledamo s srcem, lahko v sebi najdemo dodatno moč in motivacijo za osebni napredek. A le če si vzamete čas zase!

Spremembe so poučna iztočnica in vsaka izkušnja je pot do popolnosti. Vsak zase najde, kaj mora še spremeniti, res pa je, da so nam pri tem občasno v pomoč tudi drugi ljudje. Ljubezen nam daje kreativnost in je ustvarjalna sila, ki omogoča te premike.
Spomnite se lepih trenutkov iz svojega življenja, kajti prave ljubezni ne prinaša prav vsaka pomlad – če govorimo o partnerskem odnosu. Popolnoma druga pesem je ljubezen do sebe, ki je lahko vedno prisotna, le najti moramo primerna orodja. Ta teden kar sebi napišite pismo o ljubezni in vaša duša se bo razcvetela kot jablana. Vzemite si čas zase, da odkrijete zaloge moči in ugotovite, kaj je vaš skriti zaklad.

Spomnite se lepih trenutkov iz svojega življenja ... foto: Profimedia


Oven
Ljubezen: Potrebovali boste nekaj miru, da boste stopili korak naprej. Izstopala bo potreba po varnosti in pogovoru, toda prav v ljubezni so vam zvezde namenile srečo in več ugodnosti. Občutljivi boste v četrtek, ko nastopi polna luna, kar pomeni preobrate na bolje.
Denar: Merkur vam prinaša nova spoznanja in ubrali boste odločilno potezo. Upravičeno boste lahko ponosni nase in na svoje dosežke, odlikovala vas bosta notranja moč in pogum. Rdeča nit bodo pogovori, iz teh se rodijo nove ideje.
Zdravje: Pogovori vam bodo tudi v osebno oporo. Slediti boste morali svojim sanjam. Sicer pa vas bo spremljala neka pozitivnost, nova motivacija. Ukrepali boste počasi, a temeljito, torej bosta v ospredju tudi preudarnost in modrost.

Bik
Ljubezen: Odločitve tedna bodo preudarne in rešitve vam bodo v ponos. Seveda boste potrebovali tudi nekaj spodbude in dobili jo boste pri srčnem izvoljencu. Venera vam bo namenila pravo moč in voljo, Mars pa nekaj varnosti, kar bo odlična kombinacija za osebno srečo.
Denar: Izbrali boste varnost in opravili analizo, kaj ima prednost. To bo pogoj za blagostanje. K uspehu v poslu bo pripomogla rožnata (za ženske) oziroma olivno zelena barva (za moške). Merkur vam bo pomagal razumeti druge ljudi in vam hkrati omogočil osebno izbiro.
Zdravje: Izgubljeno energijo vam bosta povrnili narava in prijetna glasba. Imeli boste tudi notranjo spodbudo, da kaj spremenite ali predelate. Saturn vam bo pomagal do osebne svobode; v svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo lahko naučili kaj novega.

Dvojčka


Ljubezen: V tišini srca boste začutili moč in ugotovili, kako nekaj rešiti. Teden bo v znamenju plodne energije, napredka na osebni ravni. Duhovna znanja vas bodo še bolj povezala s srčnim izvoljencem, na drugi strani pa prinesla nekaj nemira, toda na splošno boste zadovoljni.
Denar: Jupiter vam prinaša nekaj ugodnosti, iz preteklih znanj boste lahko izluščili preudarne odločitve. Spoznali boste lastno moč, a morate biti na delovnem mestu tudi prilagodljivi. Rdeča nit bodo odnosi; sodelovanja vas bodo polepšala.
Zdravje: Globoko v sebi boste našli navdih in motivacijo za ustrezne spremembe. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Peščeno rumena barva vam bo dajala energijo, Merkur pa prinaša plodne dogovore.

Rak
Ljubezen: Pogovori vam prav pobožali dušo in prinesli osebni napredek. Nemirni boste v sredo in četrtek, ko boste morali vse to preoblikovati v kreativnost, slediti svojemu srcu. Srčni izvoljenec vam bo v oporo, po drugi strani pa vam bo nastavil ogledalo.
Denar: Opravili boste osebno analizo in se po notranjem smerokazu odločili, kako naprej. Pred vami je čas plodnih energij in dobrih sodelovanj, kar pomeni uspeh in ugodne rešitve. Tudi glede denarja boste naredili načrt in Saturn vam ga bo pomagal uresničiti. V službi bodo štele lepe besede.
Zdravje: Kljub številnim obveznostim si morate vzeti čas zase in najti neko ravnovesje. Če boste sledili navdihu, se vam bodo odprla nova razpotja in hkrati blagostanje. Energijo poiščite v naravi, aktivnostih na prostem in znanju iz osebne rasti. Vaša barva bo svetlo modra.

Lev
Ljubezen: Če boste opravili pravo analizo, boste nagrajeni. Kaže, da boste v tem obdobju občutljivi in iskali boste neke rešitve. Srčni izvoljenec vam bo sledil, če boste imeli dobre zamisli. Precej dinamičen bo konec tedna, prav ljubezen bo eliksir veselja.
Denar: Imeli boste nekaj dvomov, a jih boste predelali in razrešili. Venera vam bo dala vztrajnost in tako boste svoje cilje dosegli, seveda pa bosta pomembna tudi pogum in ravnovesje. Na delovnem mestu bo vse potekalo po pričakovanjih.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam podarile ravnovesje in skladnost. Vzeti si morate nekaj časa za tisto, kar vas osebno razveseljuje. Po zvezdnih namigih bo čas ugoden za kreativno izražanje občutkov skozi risanje ali pisanje.

Devica


Ljubezen: Rdeča nit bodo sodelovanja; podporo boste prejeli, ko boste zreli za to. Nekaj bo nemira v odnosu, toda tako pridete do novih spoznanj. Ključno je, da pri sebi opravite analizo. Odlično se boste počutili doma, sicer pa boste izkusili tudi igrico vroče-hladno.
Denar: Zvezdna podpora vam bo koristila na delovnem mestu; prihajajo uspehi in nagrade. Seveda upoštevajte pravo mero in si vzemite dovolj časa za raziskovanje ter hkrati načrtujte. Merkur in Venera prinašata modre odločitve glede denarja.
Zdravje: Sprehod po gozdnih razpotjih vam bo pomagal razumeti zakonitosti življenja. Prihajajo priložnosti za pogovore, ki vam bodo v osebno zadovoljstvo. Svetlo zelena barva vam bo prinesla svežino; ugodno bo tudi, če se fizično ločite od nekega predmeta.

Tehtnica
Ljubezen: Imeli boste veliko motivacije in tako se bodo zadeve v ljubezni obrnile v vašo korist. Srčni izvoljenec vam bo nudil refleksijo, spoznanja, ki sledijo, pa vam prinašajo osebno moč in dodaten zagon. Nekaj nemira bo v četrtek, ko bo zavel svež vetrič.
Denar: Na delovnem mestu pričakujte ugodne informacije. Svoje mnenje boste povedali na zanimiv način in pri tem boste uspešni. Dokazali boste, da blestite v diplomaciji, in konec tedna vas na delovnem mestu čaka neko presenečenje.
Zdravje: Predelali boste nekaj iz preteklosti, kar prinaša posebno zadovoljstvo. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, dobre volje boste. Napredek tedna bo v pogovoru, seveda pa boste izpostavili tudi izzive in želje.

Škorpijon
Ljubezen: Spoznali boste, kam je modro vlagati energijo, pa tudi kako pridobiti notranjo moč in brezpogojno ljubezen. Mars bo okrepil dinamiko čustev in romantična energija vas bo polepšala. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč, a boste morali tudi slediti svojemu srcu.
Denar: Modro bo, da opravite določen pregled, in ta teden boste znali reči bobu bob. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja; pridobili boste koristne informacije. V sredo boste nekoliko bolj občutljivi, zato naredite načrt, kaj ima prednost, in opustite stvari, ki ste jih prerasli.
Zdravje: Energijo boste črpali iz narave in aktivnosti na prostem. Odločno boste izrazili svoje mnenje in tako dosegli nekaj ključnih premikov. V ospredju bodo odnosi; skozi to boste naredili korak naprej. Zavedajte se, da lepa beseda lepo mesto najde.

Strelec


Ljubezen: Pozitivna energija prinaša skladnost in povezanost. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč v torek in petek, četrtek bo poln izzivov. Treba bo najti prave besede in se naučiti povezovanja. Sicer pa vas bo kreativna energija polepšala.
Denar: Kolo usode se bo zasukalo v vašo korist; videti je, da boste prav v sebi našli motivacijo in spodbudo. Predelali boste nekaj omejitev na delovnem mestu in sledili svobodi. Toda pri tem boste morali razčistiti tudi nekaj osebnih vzorcev delovanja.
Zdravje: Rdeča nit bodo sodelovanja, plodnost in ustvarjalnost. Roko na srce, kreativna energija prinaša ugoden razplet in okrepitev notranje moči. V spodbudo vam je lahko bela barva. Čas bo, da naredite nove korake na poti do svojih sanj.

Kozorog
Ljubezen: Ko boste prisluhnili svojemu srcu in okrepili zavest, boste spoznali, kaj morate nadgraditi. Srčni izvoljenec vam bo odločno povedal svoje mnenje, Venera vam bo pomagala razumeti njegove občutke. Čas bo na splošno namenjen odkrivanju čustev in s tem boste zadovoljni.
Denar: Informacije bodo za vas kot darilo, tako boste lahko nekaj raziskali ali dodelali. Pogovori na delovnem mestu bodo plodni v četrtek in petek, v njih najdete tudi notranjo moč. Ta teden boste izjemno povezovalni in sklenili boste neki dogovor ali odkrili resnico.
Zdravje: V svojem srcu naredite več prostora za prijetne stvari. Če boste znali slediti sebi, ne boste razočarani. Poudarek bo na občutkih, še posebno pa boste nagrajeni v soboto ali nedeljo, ko najdete svoj notranji mir.

Vodnar
Ljubezen: Uran vam bo pomagal, da boste znali narediti prave korake in slediti svojim sanjam. Čeprav se obeta nekaj nemira, vam bo to uspelo. Vzeti si boste morali nekaj časa za odnos in skupaj predelati, kar vas bremeni; srčni izvoljenec vas bo pri tem presenetil.
Denar: Poglobili se boste v vse tiste dejavnosti, s katerimi ste odlašali, k temu bo pripomogla posebna drznost. Glede denarja bo stanje podobno gugalnici; sredstva bo prihajala in odhajala. Spremembe boste sicer odprto sprejeli, čeprav bo tudi nekaj omejitev.
Zdravje: Sprostila vas bo prijetna glasba; zvoki prinašajo zdravilno energijo. Informacije, ki bodo prihajale v vaše življenje, bodo imele svoj namen. Zadev ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati, skozi pogovor ali svetovanje.

Ribi


Ljubezen: Romantična energija vam bo dala krila in zaupanje v moč ljubezni. V ospredju bodo določene omejitve, a tako bo odnos pestrejši in zanimivejši. Svetlo modra barva vam bo vzbujala občutek miru; vzemite si nekaj časa za pogovore ali razvajanje.
Denar: Odločitve, ki jih boste sprejeli ta čas, bodo preudarne in prinašajo napredek. Veliko znanja boste znali uporabiti tako pri delovnih nalogah kot v komunikaciji s sodelavci. Pred vami je teden učenja, sodelovanja, dogovorov in krajših poti. Lepa beseda najde ključ do srca.
Zdravje: Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja, pozitivne misli in zdravo prehrano. Vse to vam bo pomagalo, da se nečesa osvobodite in najdete novo moč. Dejstvo je, da morate ta teden nekaj razrešiti in določiti, kaj sodi v ospredje. 

prejšnji članek
Prihe obarvajte s koprivami
Kulinarika
Prihe obarvajte s koprivami
naslednji članek
V kakšnem odnosu je zvezdnik Botrov z bivšo ženo?
Svet slavnih
V kakšnem odnosu je zvezdnik Botrov z bivšo ženo?