pošta, poštar, poštni delavec
Svet24.si

Sindikat upravo Pošte Slovenije obtožuje vdora v njihove računalnike: »Prišel je čas za ulico«

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Melita v šov ni vstopila povsem zdrava

11. 4. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
super-par, melita, silvo

Melita ob odhodu iz bolnišnice foto: Osebni arhiv

Da so Silva in Melito poslali domov, nekaterim sotekmovalcem ni bilo lahko tudi zaradi Melitine težke zgodbe. Čeprav je premagala smrt, se zdi, da njeno življenje ne bo več enako …

Melita je o težavah z zdravjem na kratko spregovorila že ob prvem izzivu šova Super par, dejala je namreč, da se je nedavno borila za življenje, kar je tudi razlog, da sta s Silvom od prve igre odstopila.O tem, kaj natanko je izkusila, ni želela preveč razpredati v javnosti, je pa razložila, da ji je zaplet ob rutinskem posegu na glavo postavil življenje.

»Nekaj mesecev pred snemanjem oddaje sem imela rutinski operacijski poseg, pri katerem je prišlo do hujšega zapleta. Posledično sem bila skoraj tri mesece v bolnišnici, kjer sem se borila za življenje. Ko sem prišla iz bolnišnice, sem okrevala kar šest mesecev, saj sem mišično močno oslabela, hitro sem se utrudila in zelo slabo spala. Enostavno sem bila čisto brez energije. Vsak teden sem hodila na kontrole,« je spomine na težko obdobje strnila Melita, ki še vedno ni povsem zdrava, čeprav v oddaji tega nismo opazili.

Melita in Silvo, Super par foto: POP TV

»Tudi danes imam težave in jih bom verjetno imela še celo življenje, saj se nekatere zadeve ne bodo nikoli 100 - odstotno sanirale. Trudim se, da bi bila vsak dan bolj močna in zato potrebujem dobre treninge, zdravo prehrano ter sproščeno okolje,« nam je še pojasnila Biserkova in z nami delila nekaj utrinkov iz dne, ko je zapustila bolnišnico.

Kot lahko vidite, je Silvo zelo skrben in predan partner. Po Melito je v bolnišnico prišel z romantičnim presenečenjem, doma pa jo je čakala ljubka oaza za sproščanje v naravi.

Takole je prišel Silvo po Melito v bolnišnico foto: Osebni arhiv

Silvo je Meliti uredil na vrtu kotiček za sproščanje, da bi po vrnitvi iz bolnišnice lažje okrevala. foto: Osebni arhiv

Melitin kotiček foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Matevžu omogočili izhod brez kamer
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Matevžu omogočili izhod brez kamer
naslednji članek
Bitko z rakom izgubil kitarist skupine Abba
Svet slavnih
Bitko z rakom izgubil kitarist skupine Abba