državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Željkić od blokovca do obrezovalca lovorikovca

16. 4. 2023; 06.00
Avtor: Te.P. / revija Lady
zeljkic

Željko Čakarević - Željkić foto: osebni arhiv

Željko Čakarević - Željkić se je pred kratkim preselil v hišo v Morje pri Framu. No, pa preverimo, kaj se je zgodilo, da se je prelevil v strokovnjaka za gnojenje trave.

Čeprav si pred leti življenja v hiši, kaj šele na vasi ni mogel niti predstavljati, se je iz blokarja prelevil v obrezovalca lovorikovca in strokovnjaka za gnojenje trave. Strast do urejanja zelenice je spoznal, ko se je med pandemijo odločil, da jo uredi pri svoji mami v Braniku na Goriškem. Ugotovil je, da je imeti in obdelovati košček zemlje super, zato se je tudi začel vse bolj spogledovati z idejo, da bi imel hiško na obrobju mesta.

»Občutek, ko nekaj, kar si sam posadil, uspeva, je res dober. Prav veselim se pomladi, ko bom lahko spet z užitkom kosil, gnojil in celo pulil plevel, no, o tem bom prepričal ženo in prestolonaslednika,« si obeta Željkić. Največ pozornosti bo to pomlad posvetil lovorikovcu. »Želim si, da čim prej zraste, da me sosedje ne bodo več prisiljeni gledati na terasi v spodnjicah,« je v smehu za konec še dejal komik.

prejšnji članek
Meta Černe razpeta med kariero in družino
Svet slavnih
Meta Černe razpeta med kariero in družino
naslednji članek
Kako je David Urankar prišel do avta?
Svet slavnih
Kako je David Urankar prišel do avta?