palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak: imel sem precej težke čase

19. 4. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Jan in Ana (4)

Jan Plestenjak in Ana v novem videospotu foto: Erazem Gliha

Za Janom Plestenjakom sta dve večji življenjski preizkušnji - konec razmerja in še hujša, smrt brata. Kako se je spoprijel z njima?

"Ja, imel sem precej težke čase: z virozo sem delal pet koncertov, izguba brata, ki me je res globoko prizadela, zdaj moram skrbeti tudi za mamo ... Res je neko težko obdobje, ampak nočem jamrati – glejte, vsem ljudem se to dogaja. Zares ubogi so tisti v bolnišnicah, na cevkah, in tisti, ki ne morejo preživeti iz meseca v mesec. To so problemi. V življenju vedno pridejo rdeči obrati in moraš biti stabilen ter stvar izpeljati, ne pa ljudem govoriti, kakšen revež si. Vedno gre navzgor in navzdol, v življenju ni stanja sreče, so samo trenutki sreče," je za časopis Novice Svet24 povedal Jan Plestenjak, ki je pred dnevi izdal novo pesem Do zadnje kaplje.

Jan Plestenjak foto: Izidor Farič

Pesem pa govori ravno o tem, da ljudi ne sme biti strah skočiti v nekaj in v to dati vse. "Prevelika previdnost nas na koncu lahko zelo osiromaši in življenje lahko zaradi nje izgubi veliko barv. Moraš biti malo pogumen, sploh v ljubezni, ki je nekaj božanskega, čarovnija, ki nam jo je namenilo nebo – in tukaj je biti preveč pragmatičen res največja mogoča prevara samega sebe," je še dodal priljubljeni slovenski glasbenik. 

prejšnji članek
Stavros želi junija že nastopati
Svet slavnih
Stavros želi junija že nastopati
naslednji članek
Dobrotnik leta 2022 je Jurij Juhant
Svet slavnih
Dobrotnik leta 2022 je Jurij Juhant
#obraziavenija
obraziavenija