državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezenska zgodba Vilija Resnika se nadaljuje

20. 4. 2023; 11.00
Avtor: PR/ V.M.
Foto 1

Vili Resnik foto: Neo Visuals

Se spomnite Vilijeve skladbe 'Lepa za umret', v kateri je opeval žensko svojih sanj? Danes z novo skladbo 'Ona me ljubi' predstavlja nadaljevanje te ljubezenske zgodbe.

Glasbenik Vili Resnik v novi skladbi Ona me ljubi iskreno spregovori o ljubezni. »Ta pesem je namenjena vsem sorodnim dušam, ki jih že imate in vsem tistim, ki jih še iščete.«

'Ona me ljubi' je ljubezenska zgodba, a ta v sebi nosi pravo energijsko bombo. Vilijeva interpretacija vsekakor v poslušalcu prebudi tisti sladek občutek sreče ob spoznanju, da ti simpatija čustva tudi vrača.

Vili Resnik foto: Neo Visuals

»Vesel sem, da lahko pojem o sreči na svoj način. Zdi se mi namreč, da sem prišel v obdobje, ko sem manj obremenjen in nekako lažje pojem o življenju, ljubezni in vsem, kar slednje prinaša. V novi skladbi 'Ona me ljubi' tako iskreno spregovorim o trenutku, ko sem končno sam pri sebi spoznal, da me tudi ona ljubi nazaj! Ostala je tam, ko so me vsi drugi zapustili in verjela vame, ko nisem niti sam,« o sporočilu nove skladbe spregovori Vili in doda: »Sam si najbolj kompetenten, da veš, če te ima oseba rada ali ne.«

Skladbi prilaga tudi videospot, ponovno delo ekipe Neo Visuals, v katerem pa tokrat spremljamo iskanje ljubezni na malce drugače način.

prejšnji članek
Vreme z Natašo in Mikom: Kako sta vam všeč v novi vlogi?
Resničnostni šovi
Vreme z Natašo in Mikom: Kako sta vam všeč v novi vlogi?
naslednji članek
Katarina Benček ima preveč oblek
Resničnostni šovi
Katarina Benček ima preveč oblek
#obraziavenija
obraziavenija