Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Mel Gibson in raper 50 Cent zvezdi novega trilerja

21. 4. 2023; 09.00
Avtor: STA
Mel Gibson in raper 50 Cent

Mel Gibson in raper 50 Cent foto: Profimedia

Hollywoodski zvezdnik Mel Gibson in ameriški raper 50 Cent sta skupaj stopila pred filmsko kamero. Zaigrala bosta glavni vlogi v trilerju Boneyard.

Raper 50 Cent je novico o snemanju objavil na Instagramu, kjer je zapisal tudi, da se bo vsebina vrtela okoli serijskega morilca in bo temeljila na resnični zgodbi.

Gibson, znan tudi iz akcijske franšize Smrtonosno orožje ter filmov Pogumno srce in Ptič na žici, bo v novem filmu odigral agenta FBI, ki sodeluje s policijo v Albuquerqueju v Novi Mehiki, da bi ulovil domnevnega serijskega morilca, ki so mu nadeli vzdevek Zbiralec kosti. Šef policije, ki ga bo upodobil 50 Cent, in eden od njegovih uslužbencev pa sumijo, da bi storilec lahko bil nekdo iz njihovih vrst.

Tudi z grammyjem nagrajeni 50 Cent s pravim imenom Curtis Jackson ima za sabo že nekaj filmov. Kot igralec je debutiral v avtobiografskem filmu Obogateti ali umreti iz leta 2005. Zatem ga je bilo mogoče videti v filmih, kot so Short Process - Righteous Kill, Izdaja, Southpaw in Roparsko gnezdo.

prejšnji članek
Ozadje Anninega modnega dodatka
Svet slavnih
Ozadje Anninega modnega dodatka
naslednji članek
Primorski fantje: Ivica Vergan in Bogdan Gerk sta bila zadnja leta par
Svet slavnih
Primorski fantje: Ivica Vergan in Bogdan Gerk sta bila zadnja leta par