Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ozadje Anninega modnega dodatka

22. 4. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
anna-paynich

Anna Paynich foto: Osebni arhiv

Medtem ko so se komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled norčevali iz Anninega modnega dodatka, je svetlolaska zaradi ogromnega zanimanja gledalcev preštevala naročila …

Na svečani večerji parov v eksperimentu Poroka na prvi pogled je veliko zanimanja pritegnil ekstravaganten modni dodatek Anne Paynich. 'Pol očala', kot jim pravi Anna, so bila nadvse všeč Žanu, del oddaje pa so dodatku posvetili tudi komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled, kjer so se še posebej udarno norčevali.

Tudi komentatorji so si omislili dodatke, Miha se je okrasil kar z obešalnikom. foto: Planet TV

Pa Anna? Je komentatorjem zamerila šale na račun njenega modnega okusa? Ne, seveda ne. Anna pač dobro ve, kako izstopati, poleg tega pa je vse skupaj pritegnilo toliko pozornosti, da se je spontano odkrila poslovna priložnost. Pol očala so namreč številnim gledalcem tako zelo všeč, da radovedno povprašujejo in oddajajo naročila …

Žan, Poroka na prvi pogled foto: Planet TV

"Kot modni kreator sem delala v Parizu 15 let in napisala tudi svojo 1. knjigo na to temo visoke mode v tujini z naslovom Blišč in beda modnega sveta. Brez svojih unikatnih dodatkov se počutim gola, kot Kleopatra, ki ima vso svojo moč v nakitu, ki ga nosi kot kraljica. Počaščena sem, da je bil del komentatorske oddaje posvečen prav mojim 'pol očalam', ki so se bleščale kot zavesice in odbijale negativo nazaj. Žan jih je res nujno potreboval, (smeh). Ampak podarila sem mu jih, ker ima 'look', zunanjost kot Holywoodski igralec Brad Pitt in ga ta modni dodatek še bolj približa temu nivoju. S to oddajo pa sem dobila ogromno naročil pol očal in razmišljam o prodaji modne linije. Bo kar hčerka prevzela ta del, ker je že začela risati modne skice in jo zanima moda," je celotno dogajanje in odziv na modni dodatek za njena.si povzela Anna, ki je radostna ob spremljanju raznolikih mnenj.
"Vesela sem, kako vplivam na ljudi, kako jih zbujam iz hipnoze, kako se upirajo drugačnosti, pa vendar kažejo ogromno zanimanje. Zavračajo, pa vendar potem sledijo. Bravo vsem okoli mene. Še malo več unikatnosti  želim za vas."

Anna Paynich foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Brata Hamo in Miha Šalehar po več kot 20 letih zaigrala in zapela skupaj
Svet slavnih
Brata Hamo in Miha Šalehar po več kot 20 letih zaigrala in zapela skupaj
naslednji članek
Mel Gibson in raper 50 Cent zvezdi novega trilerja
Kultura
Mel Gibson in raper 50 Cent zvezdi novega trilerja