Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Barbara doma preživlja težke čase

28. 4. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Barbara Nonis, izguba 1

Barbara Nonis foto: Promocijski material

Medtem ko Barbaro spremljamo v šovu MasterChef, se dolgolaska doma sooča s težkimi časi. V življenje je zarezala bolezen, ki ji botruje le neizmerna ljubezen.

Barbare Nonis si ne bomo zapomnili le po dolgih laseh, pač pa tudi po spretnostih za štedilnikom ter topli in srčni naravi, s katero napolnjuje najbolj slavno kuhinjo. Največ na svetu ji pomeni družina in ravno tu je v teh dneh njeno srce. Bolezen njene mame namreč napreduje, Barbara pa ji predano stoji ob strani, ljubeče skrbi zanjo in ji hvaležno vrača ljubezen, ki ji jo je mati zasidrala v um in srce.

Ne boste verjeli, kaj so naredili. To si morate ogledati >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Barbara z mamo in očetom: Zrasla sem v ljubeči družini polni vrednot in veselja. foto: Osebni arhiv

»Življenje je nepredvidljivo in kljub vsej sreči, so tudi hudi trenutki neizbežni. Ravno ko se vrti MasterChef po televiziji, je ves moj čas za mojo mamo. Bolezen napreduje in njena moč postaja iz dneva v dan bolj šibka. Ostaja ji volja, tista volja, s katero je naredila toliko v svojem življenju,« nam je tekom klepeta zaupala Barbara in dodala, da so tudi njeni otroci do babice oz. do none, kot jo kličejo, skrbni in ljubeči, pa tudi sicer si vsi prizadevajo, da bi ji olajšali težke dni.

»Mama je obdana z družinsko ljubeznijo, otroci jo vedno objemajo, jo poljubljajo, ji povedo, da jo imajo radi in najmlajša Maelle skrbi, da ima vedno čudovit šopek rož v sobi. Zanjo skuham kar ji srce poželi in njena hvaležnost je tako sladka. Saj veste, najlepša beseda iz človeških ust je beseda mama in čas z njo je dragocen!«

Barbarina mama s prvim vnukom. foto: Osebni arhiv

Barbara odkrito pripoveduje o ljubezni do mame, pa spoštovanju in vrednotah, s katerimi je odraščala in ki danes prepletajo vse tri generacije njihove družine. »Še tako dobra zamisel, ki ne gre skozi delovne roke, ostane le dobra zamisel. Te roke so delovne, poštene in ljubeče roke moje mame, ki so udejanjile več, kot bi si človek lahko zamislil. Mama je pravo čudo, ki nas hrani z njeno brezpogojno ljubeznijo od vedno,« pove in z nami za vse vas simbolično deli mamin recept za posladek z vonjem po domu in brezpogojni ljubezni.

»Mamin jabolčni zavitek je tako preprost in tako dober, da bi ga rada delila z vami. Lahko bi dodali še rozine, orehe, pinjole ... ampak vsak, ki ga okusi še toplega, zagotavlja, da je to najboljši štrudelj, kar ga ja kadarkoli jedel.«

Na spodnjem posnetku lahko sledite Barbarinim napotkom, hkrati pa si ogledate, kako jabolčni zavitek pripravi njena mama.

Ponosna babica in dedek.

Ponosna babica in dedek. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Maja Keuc priznala, da je imela že večkrat zlomljeno srce
Svet slavnih
Maja Keuc priznala, da je imela že večkrat zlomljeno srce
naslednji članek
Barbara Lapajne Predin o odnosu z možem Zoranom Predinom
Svet slavnih
Barbara Lapajne Predin o odnosu z možem Zoranom Predinom