nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Katarina Mala: Nikoli ni prepozno za življenjske spremembe

10. 5. 2023; 07.00
Avtor: PR / V.M.
katarina-mala

Katarina Mala foto: Tomaž Levstek

Katarina Mala je presenetila z novo skladbo in besedilom, ki je popolnoma drugačno od vsega, kar je s svetom delila doslej. V videospotu sodeluje tudi pevkin sin.

Katarina Mala v svojem navihanem stilu nadaljuje glasbeno popotovanje. Po Kavici, ki je preteklo leto zajadrala na radijske valove, tokrat predstavlja novo udarno skladbo 'Vedno pravi čas (Furava Življenje), ki v svojem bistvu nosi pomembno sporočilo – da nikoli ni prepozno ter da je VEDNO pravi čas za nove odločitve in vsakršne življenjske spremembe.

Priprave na snemanje foto: Yuchen Jemeršič

»Vedno pravi čas je pesem, ki govori o simpatijah, za katere nikoli ni prepozno, da prerastejo v ljubezen. Čeprav je glede na besedilo popolnoma drugačna od vsega, kar sem izdajala do sedaj, premore tisto igrivost in drzno preprostost, ki jo v svojih skladbah želim ohranjati« je pojasnila Katarina Mala in dodaja, da je pesem vzljubila že po prvem poslušanju.

Pevka skladbi prilaga igriv videospot, v katerem med drugim nastopa Gušti, ki je zanjo tudi spisal glasbo. No, a Gušti ni edini pomembni gost videozgodbe. V vlogi malega Spidermana namreč nastopa nihče drug kot Katarinin dragi sinček Lukas.

Novo skladbo je spisal Gušti, aranžma in produkcija pa sta bila zaupana slovenskemu pionirju plesne glasbe, JAMirku. foto: Tomaž Levstek

Zanimivosti o ustvarjanju videospota

Video je zasnovan na ideji doma narejenega videa. Katarina tako sama pripravlja sceno, luči, izbira obleke in izgleda kot da je ravno vstala. Pri ustvarjanju video zgodbe je tudi tokrat sodelovala s popolnoma uigrano ekipo: Ven Jemeršič kot režiser in idejni vodja, Vesna Mirtelj kot kostumografinja, ki ve, da si lahko pri Katarini Mali dovoli vse in Empera Atrizz s svojim dovršenim ličenjem in pričesko za piko na i.

prejšnji članek
Nika Zorjan šokirala svoje oboževalce
Svet slavnih
Nika Zorjan šokirala svoje oboževalce
naslednji članek
Timi Zajc z roko v roki z izbranko
Svet slavnih
Timi Zajc z roko v roki z izbranko