sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kumovi: Igralec je zasebno popolno nasprotje Martina

10. 5. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Lovre Kondža

Lovre Kondža foto: Nova TV

Šele ko boste prebrali, kakšen je igralec zasebno, vam bo jasno, kako izvrstno upodablja Martina Akrapa ...

Gledališki in televizijski igralec Lovre Kondža v seriji Botri (Kumovi) upodablja županovega sina Martina Akrapa, ki nas spravlja v smeh s svojo nerodnostjo. Zvone ga v seriji nenehno ponižuje, razočaran, ker sin ni odrastel v modrega in marljivega mladeniča, tako rad postreže z žaljivkami, ki v gledalcih vzbujajo mešanico smeha in zgroženosti.

Kakšen pa je igralec zasebno? V nasprotju z Martinom je Lovre moder in marljiv mladenič. Tekste si zlahka zapomni, zelo pa ga navdušuje tudi poučevanje drugih ljudi. Kot igralec je preprost, zanesljiv in ustvarjalen. Pomembno mu je, da na snemanje pride pravočasno, da lahko ponovi besedilo in razmisli o prizorih, ki ga čakajo.

Da si želi postati igralec, je spoznal v srednji šoli, vendar tedaj še ni bil dovolj pogumen, da bi se odločil za izobraževanje v tej smeri. Tako se je sprva vpisal na Fakulteto za elektrotehniko, strojništvo in ladjedelništvo, a kar kmalu zatem potrkal na vrata Dramskega studia Mestnega mladinskega gledališča in na koncu pristal na Akademiji. Na hrvaškem je danes poznan kot gledališki igralec, pred kamero pa je prvič stopil šele tekom snemanja serije Kumovi.

Lovre Kondža foto: projectcasting.com

prejšnji članek
Robert De Niro pri 79 letih sedmič postal oče
Svet slavnih
Robert De Niro pri 79 letih sedmič postal oče
naslednji članek
Super par: Kje snemajo igre?
Resničnostni šovi
Super par: Kje snemajo igre?