pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konstrakta v finalu Evrovizije glasovala za Slovenijo

17. 5. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Lansko leto je slavila Konstrakta

Srbija, Konstrakta foto: EBU / Nathan Reinds

Lanskoletna srbska predstavnica na Evroviziji Konstrakta je bila v domači Srbiji članica strokovne žirije. Razkrila je, za koga je glasovala v finalu.

Številni oboževalci Evrovizije niso navdušeni nad švedsko zmago na letošnjem izboru. Med njimi je tudi lanskoletna srbska predstavnica Konstrakta. Zdaj je za medije razkrila, za koga je kot članica srbske strokovne žirije glasovala ona. Pravi namreč, da jo je končen rezultat presenetil, da pa je vesela, da se je srbskemu predstavniku uspelo uvrstiti v finale. Srbija je bila sicer na koncu še za Slovenijo, na 24. mestu. Srbska strokovna žirija pa je ravno Sloveniji namenila 12 točk. 

"Slovenci so bili nezahtevni, prijazni. Finec je bil nekje po mojem občutku. Obstaja to neskladje med glasovanjem občinstva in glasovanjem žirije. Finec je bil na primer favorit občinstva in je dobil več točk, žirija pa je Loreenino pesem prepoznala kot nekaj, kar si zasluži pozornost. Osebno nisem pristaš tega, da bi se nekdo, ki je že zmagal na Evroviziji, ponovno pojavil tam, glede na to, da je na začetku ta pristranskost občinstva. Zaradi tega seveda konkurenca ni več tako fer," je Konstrakta povedala za srbske medije. 

prejšnji članek
Rebeldova zvezdnica prvič postala mamica
Svet slavnih
Rebeldova zvezdnica prvič postala mamica
naslednji članek
Čas je za kreativnost ... tudi na nogah
Moda&Lepota
Čas je za kreativnost ... tudi na nogah
#nasazenazenska
nasazenazenska