stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Super par: Silvo postregel z ozadjem 'velike drame'

24. 5. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
super-par, silvo, melita, bezjak

Silvo Bezjak foto: POP TV

Silva in Melito so po vrnitvi v šov Super par označili za snoba. Najstarejši tekmovalec je obelodanil ozadje dogajanja in predstavil svojo plat zgodbe. Se jima je zgodila krivica?

Udeleženec tekmovalne oddaje Super par Silvo Bezjak se je na družbenih omrežjih odzval na komentarje gledalcev, ki so si na podlagi posnetkov ustvarili napačen vtis o njem in njegovi srčni izbranki Meliti. Najstarejši akter je izpostavil neprikazane dogodke in opozoril na ozadje šova, ki je zaradi vzbujanja zanimanja gledalcev začinjen predvsem z dramatičnimi utrinki.

Melita in Silvo foto: POP TV

Silvova plat zgodbe

Kot veste, sta se Melita in Silvo poslovila kot prvi par, nato pa se vrnila pred finalom, saj sta tekom ponujene priložnosti osvojila povratno vstopnico v igro za glavno nagrado. Njuna vrnitev sotekmovalcev ni bila ravno povšeči, grenak priokus pa so pustili zlasti dogodki in izjave, na podlagi katerih so si gledalci ustvarili nič kaj lepo sliko. Silvo je tako sklenil, da javnosti predstavi svojo plat zgodbe:

»Težko se je bilo vrniti nazaj v šov. Vrnila sva se na povabilo produkcije, da se za vrnitev boriva z dvema izpadlima paroma. Imela sva najboljši čas in se vrnila. Prvo igro sva zmagala z 11 točkami in zneskom 6.450 eur, kar je največ,« je pojasnil Silvo in opomnil, da tega v oddaji med prikazovanjem rezultatov niso omenili. »Tudi vsa prepisovanja v igri od mene so ostala neopažena. Tega se ne omeni, prikaže se v šovu in pri tem ostane.«

Silvo: 'Nič nimava proti prikolici. Imava pa proti umazani prikolici, ki je bila gnusno umazana.' foto: POP TV

'Tudi sam sem spoznal, kako razmišlja lačen in kako sit'

Silvo se je dotaknil tudi teme o toplicah in uživanju v nastanitvah za pet zvezdic, zaradi česar naj bi jima bilo odveč bivanje v prikolici, kar je vodilo v to, da so ju na spletu označili za snoba. Kot je razložil, ju ni zmotila prikolica, pač pa njeno nehigienično stanje, ki ga je na svojem profilu tudi podrobno opisal. Ob tem je omenil, da še zdaleč nista snoba, nenazadnje je močno dovzeten za raznolike stiske ljudi, kar dokazuje z organizacijo in izvedbo številnih dobrodelnih akcij, tekom katerih sta z Melito pomagala pomoči potrebnim.

Melita in Silvo foto: POP TV

Kaj pa njune izjave o dogajanju v hiši, pa sporni stavek o njunem srčnem glasovanju, ki je izzval spor z Žanet Breški? »Vse informacije, kar se je dogajalo v hiši, sva dobila od tekmovalcev, ki so bili v hiši in te sem samo posredoval v mojih izjavah. Drugi so to govorili, a v večini se vidijo samo moje izjave … zanimivo. Zanimivo je, da ni niti enega posnetka, kako smo po tej drami z Žanet razčistili zadeve, nazdravili in še dolgo noč sedeli in se družili ob smehu in dobri volji. Prikaže se samo drama. Normalno, da so v vsakem šovu, taktike, zavezništva in podobne igre, da se pride do določene nagrade. Žal je prikazana samo drama, drama, drama … To se baje gleda,« je vrtiljak dogodkov iz snemanja strnil Silvo, ki pa s strani gledalcev doživlja tudi lepe odzive. Kot pravi, sta z Melito presenečena, koliko ljudi ju ustavi, jima poda roko, čestita in izrazi podporo. »Lep občutek.«

Spor z Žanet. foto: POP TV

Melita in Silvo foto: POP TV

Silvo Bezjak foto: POP TV

Morda vas zanima še:

Super par: Melita zasebno generalna direktorica

Super par: Melita v šov ni vstopila povsem zdrava

prejšnji članek
MasterChef: V zakulisju težave z zdravjem
Resničnostni šovi
MasterChef: V zakulisju težave z zdravjem
naslednji članek
Del šova je bila tudi Annina hčerka – zakaj je niste videli?
Resničnostni šovi
Del šova je bila tudi Annina hčerka – zakaj je niste videli?