kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Manca Špik iskreno od odnosu s hčerko

24. 5. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Manca Špik (1)

Pred njo je sicer delovno poletje, a si bo letos privoščila tudi dopust. foto: Promocijski material

Pevka ima doma prvošolko Lano, s katero uspešno gradita svoj odnos. Na kašen način čas preživljata skupaj in ali se želi tudi Lana usmeriti v glasbo?

"Vesela sem, da se najin odnos počasi spreminja v prijateljstvo. Pričela sem jo učiti kuhanja, skupaj tudi pospraviva stanovanje in pravzaprav večino prostega časa preživiva skupaj. Najin čas je, ko greva enkrat na dva tedna v kino, hodiva pa tudi skupaj v »shopping« (smeh)," nam je o odnosu z Lano zaupala pevka Manca Špik. Ta je ravno sredi priprav na samostojni koncert na gradu Sevnica, ki bo na sporedu v četrtek, 1. junija. Vstopnice lahko kupite TUKAJ

Manca bo sicer kot gostja nastopila tudi na koncertu Klape Rišpet v ljubljanskih Križankah. Koncerta se lahko udeležite v nedeljo, 18. junija. Več informacij najdete TUKAJ.

Uživata v skupnem dopustu

Manca je še dodala, da zelo uživa, ko lahko Lani omogoči skupen dober dopust. "Prejšnji mesec sva bili v nekem butičnem hotelu in Lana je tako uživala, in se mi ves čas zahvaljevala, češ, kako se ima fino, da sem bila čisto ganjena. To morava čimprej ponoviti," pravi in dodaja, da si bo tudi v letošnjem poletju privoščila čas za oddih. "V skoraj dvajsetletni glasbeni karieri si poleti nikoli nisem privoščila dopusta, letos pa sem si rekla, da je tega dovolj in že januarja uredila vse za pošten, kar štirinajstdnevni oddih."

Lana podedovala posluh

Razlog za to je morda tudi dejstvo, da bodo letošnje poletje nastopile prve Lanine počitnice, saj namreč obiskuje prvi razred osnovne šole. Manca nam je zaupala, da se je Lana pridružila šolskemu pevskemu zboru, a da trenutno želje po glasbeni karieri še ne kaže. Kljub temu, da je podedovala tako njen glas kot posluh. Ob tem pa ima tudi neverjeten spomin za hitro učenje besedil. "Dejstvo je, da je »glasba« tista, ki njeno mamico zvečer »ugrabi«. Moram na kak pozen večerni nastop ali pa porabim cel dan za priprave na moj koncert. Pogosto sem odsotna zaradi dela v glasbenem studiu, zaradi TV nastopov, radijskih intervjujev in podobno. In ker je tako že od zibelke dalje, Lana ni najbolj navdušena nad tem. Mislim pa, da je ravno na tem, da to fazo preraste, saj sem jo par dni nazaj vzela s seboj na en krajši nastop in se je neverjetno izkazala. V garderobi je vsem dala roko in se predstavila, pomagala mi je zapeti obleko, pospraviti oblačila in me je kar razganjalo od ponosa, saj je to storila čisto samoiniciativno."

prejšnji članek
Sanja Modrič: Želim si, da je to odskočna deska za dekleta
Svet slavnih
Sanja Modrič: Želim si, da je to odskočna deska za dekleta
naslednji članek
Ta glasbenik bi Sašo Lendero odpeljal na samotni otok
Svet slavnih
Ta glasbenik bi Sašo Lendero odpeljal na samotni otok