sanja ajanović hovnik
Svet24.si

Janša prvi potegnil potezo glede ministrice Ajanović Hovnik

Danijel Bešič Loredan
Necenzurirano

Kako so pod Bešičem Loredanom delili koncesije prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na priporočilo predsednika bodo ukinili šov Zadruga

26. 5. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
zadruga

Zadruga foto: PINK TV

V roku desetih dni se bo kontroverzni resničnostni šov Zadruga poslovil z malih ekranov.

Srbski resničnostni šov Zadruga je že dalj časa deležen kritik zaradi škandalov, nasilja, vulgarnosti, prostaškega vedenja, eksplicitnih spolnih odnosov, šokantnih izpadov, izpostavljanja kriminalcev in na splošno popolnoma neprimerne vsebine, ki negativno vpliva na že tako zaskrbljujoče stanje družbe. Da gre za format oddaje, ki bi ga bilo nujno ukiniti, so se strinjali mnogi.

Srbski predsednik Aleksandar Vučić foto: Profimedia

Po nedavnih srbskih tragedijah so postali pritiski javnosti na temo ukinitve šova izrazitejši, svoja pričakovanja pa je izrazil tudi predsednik Srbije Aleksandar Vučić: "Govoril sem z lastnikom televizije Pink in povedal sem mu, da del ljudi v Srbiji meni, da resničnostni šovi niso dobra stvar. Poznam njegovo stališče in stališče gledalcev, a to je bila moja prošnja."

Na predsednikova priporočila se je lastnik in direktor medijske korporacije Pink Media Group Željko Mitrović sinoči odzval in javno napovedal ukinitev resničnostnega šova. "Na priporočilo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića sem sprejel odločitev o ukinitvi resničnostnega programa 'Zadruga' v najkrajšem možnem času, ne dlje kot v desetih dneh. Verjamem, da so enotnost Srbije in ocena predsednika republike pomembnejši od kakršnihkoli interesov Pinka in mojih osebnih interesov," je Mitrović objavil na svojem Instagram profilu.

V kontroverznem resničnostnem šovu Zadruga so v preteklosti sodelovale tudi prebivalke Slovenije, ki so tudi pri nas znane po škandalih in neprimernem vedenju.

prejšnji članek
Andreja Košir: Dokazala sem si, zdaj bi samo še živela
Exatlon
Andreja Košir: Dokazala sem si, zdaj bi samo še živela
naslednji članek
MasterChef: Anja med top 6
Master Chef
MasterChef: Anja med top 6