Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako so Alyo pretentali in presenetili za njen 40. rojstni dan

29. 5. 2023; 10.00
Avtor: K.M.
Alya 6

Alya foto: Osebni arhiv

Včeraj je okrogli jubilej praznovala priljubljena pevka Alya. Preverite, kaj so ji pripravili prijatelji. Tega res ni pričakovala. "Skoraj me je kap," je komentirala pevka.

Za nami je vikend polen zabav in koncertnih dogajanj. Tudi pevka Alya je imela pester vikend, ravno v nedeljo pa je praznovala še svoj 40. rojstni dan. Sončen dan so ji seveda popestrili najbližji in številni prijatelji, na koncu dneva pa jo je vseeno čakalo nekaj, česar ni pričakovala. Pripravljen je imela namreč rojstnodnevni nastop presenečenja, ko pa je prišla v dvorano in odpela rojstnodnevni napev, pa je šele ugotovila, da so v dvorani zbrani njeni prijatelji, ki v resnici pojejo njej.

Alya je na svojem praznovanju seveda stopila na oder. foto: Instagram

"Skoraj me je kap, kaj ste vi meni pripravili,"je dogajanje na družbenem omrežju komentirala energična pevka. Kljub vsemu se je tudi na svojem praznovanju povzpela na oder in najbližje zabavala s svojo glasbo. Med udeleženci zabave pa so bili tudi številni znani obrazi, ki Alyo spremljajo skozi njeno kariero oziroma s katerimi je v vseh teh letih spletla dobre vezi. Med njimi tudi pevec Sebastian, fotograf Tibor Golob, pa Damjan Murko, ki ji je za rojstni dan tudi zapel, oglasil pa se je recimo tudi Jan Plestenjak. Na sceni je Alya namreč prisotna že več kot dvajset let, vse od leta 2001 oziroma 2002, ko se je javnosti predstavila s pesmijo Mr. Poželenja.

prejšnji članek
Sanja Doležal končno praznovala svoj 60. rojstni dan
Svet slavnih
Sanja Doležal končno praznovala svoj 60. rojstni dan
naslednji članek
Takšne natikače bomo nosili poleti
Moda&Lepota
Takšne natikače bomo nosili poleti