vinjeta, avstrijska, počivališče
Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

20200310-00994436
Necenzurirano

Nekdanja desna roka Bešiča Loredana dela za Hrvate

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska pevka presenetila, že drugič bo postala mamica

30. 5. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Ljubica Špurej Jazbinšek
Pevka skupine Zaka' pa ne Ljubica Špurej Jazbinšek je v živo potrdila, da se bo njena družinica kmalu povečala.

Včeraj je Veseljak praznoval svoj 27. rojstni dan. Na radiu in televiziji so pripravili veliko praznovanje s številnimi gosti, med katerimi so bili tudi slovenski glasbeniki in skupine. Na obisk je prišla tudi zasedba Zaka' pa ne, katere pevka Ljubica Špurej Jazbinšek je med drugim tudi producentka programa na Veseljaku. V živo pa je ekskluzivno razkrila veselo novico, ki so jo prvič slišali tako številni sodelavci, kot tudi poslušalci in gledalci.

Navihani kot vedno - Veseljaki Neža Rupnik, Matej Korošec, Lovro Prešiček in Ljubica Špurej Jazbinšek. foto: Luka Švigelj

"Je eden izmed sladkih spominov, ki mi bo ostal za večno v spominu. V času službe, človek se sprosti, glava je prosta, dogajajo se različne stvari. Lahko samo rečem, da bomo v jeseni dobili novega Veseljačka, novega člana skupine Zaka pa ne, ker bom jaz postala drugič mamica. In to se je zgodilo v času Veseljaka, to sem želela povedati," je med gostovanjem v oddaji Židan popoldan razkrila pevka, voditeljica in producentka, ki smo jo pred leti spremljali tudi v oddaji Znan obraz ima svoj glas. 

Ljubica je sicer svojega moža, Gašperja Jazbinška, spoznala na avdiciji za pevko skupine Zaka' pa ne. Razmerje se je sicer pričelo kasneje, njuna ljubezen pa traja že skoraj 15 let. Par pa že ima 8-letnega sina Jakoba. Čestitamo!

Veseljakova ekipa - Natalija Tanodi, Ljubica Špurej Jazbinšek in Neža Rupnik foto: M24

prejšnji članek
Drama v Super paru: Koga podpirate vi?
Super par
Drama v Super paru: Koga podpirate vi?
naslednji članek
Miha Deželak: otroci prihajajo iz težkih okolij
Svet slavnih
Miha Deželak: otroci prihajajo iz težkih okolij
#obraziavenija
obraziavenija