nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Te seksi hrvaški pevki zabrusila, da je debela

29. 5. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Pevka Lana Jurčević že 4 leta kroji lepotno industrijo

Lana Jurčević ni samo odlična pevka, ampak tudi uspešna poslovna ženska. foto: M24

"Ženska je ženski največji sovražnik," pravijo ... To je na sebi okusila tudi priljubljena hrvaška izvajalka Lana Jurčević.

Hrvaška pevka Lana Jurčević se odlično počuti v svojem telesu. Svojih oblin ne skriva, predvsem pa si želi, da bi ljudje delali na osebni rasti. "Bolj mi je pomembno, da delam na svoji notranjosti. Najprej za svoj osebni napredek, nato pa za posel in kariero," nam je pred časom zaupala Lana, ki je tokrat na družbenem omrežju izpostavilo žensko, ki je brez sramu njene obline označila za debelost, predvsem pa je to izrekla zelo direktno in slabšalno, najverjetneje pa je mislila, da je nihče ne bo slišal.

Lana Jurčević se vedno rada odzove vabilu Radia Aktual. foto: M24

Lana Jurčević v družbi klape Kampanel. foto: M24

Težava je, da jo je zelo dobro slišala Lanina plesalka, njene besede pa se lahko razbere tudi iz videoposnetka, ki ga je na družbenem omrežju delila hrvaška pevka in podjetnica. "Ali ni življenje čudovito? Pred dnevi smo se imeli super na nastopu na Evropskem trgu, malo kasneje pridejotudi fotografije! Še prej pa sladica pred kosilom, nekaj sladkega - ta video. Od nekaterih dobim darila, ki so jih naredili sami, od drugih pa 'pohvale'. Vsega je. Važno je, da smo se imeli fajn, da smo skakali in peli ... Ampak ne glede na to ... bodite nežni drug do drugega - nikoli ne veste, kaj je za tem. Tudi z njo," je ob videoposnetku zapisala Lana. Ob tem je namensko ugasnila komentarje, saj hkrati ne želi, da njeni sledilci in podporniki žalijo osebo, ki je izrekla besede: "Kako je debela."

Luka Nižetić in Lana Jurčević sta za romantiko poskrbela s svojim hitom Prava ljubav. foto: Event24

prejšnji članek
Anne Hathaway v filmskem razmerju z modno oblikovalko
Kultura
Anne Hathaway v filmskem razmerju z modno oblikovalko
naslednji članek
Aljoša Bagola je s to potezo razveselil številne
Svet slavnih
Aljoša Bagola je s to potezo razveselil številne