Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luka Basi priznal: fantovščina je že za mano

31. 5. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Luka Basi, Nastja Gabor

Luka Basi, Nastja Gabor foto: Marko Vavpotič/M24

Ob tem je Luka Basi še razkril, da se poroka z dolgoletno izbranko še ni zgodila. Kdaj pa bo čas za ta večni poročni trenutek?

Luka Basi je pred letom dni v videospotu za pesem To je to razkril, da je zaročen z dolgoletno izbranko Nastjo Gabor, s katero ima tudi dva otroka. Danes pa je voditeljema Klemnu Bunderli in Žani Vidmar na Aktualu razkril, da je za njim že fantovščina, kar zagotovo kaže na to, da se kmalu obeta poroka. Ni pa razkril, kdaj si bosta izrekla tiste besede večne zvestobe. Ob tem pa je že ekskluzivno razkril, da danes v svet pošilja svojo prvo pesem v slovenskem jeziku - Skrito v raju. 

"Fantovščina je že bila. Smo bili cel mesec na rehabilitaciji, tako da smo zdaj že v redu. Pričakoval sem, da bo malo drugače, je pa tudi poseben občutek, ko se zjutraj deset čez šest vrže pet tipov nate, zavezali so me, dali v narodno nošo. Pristanem v eni pisarni in začne nekdo nekaj govoriti. Jaz pa rečem, takrat s kletvicami, zdaj bom lepše povedal ' o moj bog, ta model ga pa res dobro oponaša,' oni meni oči odvežejo in ja, smo začeli pri gospodu Jankoviću. Potem smo imeli žurko na Kongresnem trgu in nato smo šli na Pag. Tam pa smo bili tri dni," je na Aktualu povedal Luka Basi, ki je dodal, da so se imeli super, da so se nasmejali in da je bilo super.  Dodal je še, da je na trajektu prosil, če ga lahko vozi, na kar je dobil pritrdilni odgovor, skupaj s kapitanom pa sta odpela pesem Istrijanka ružo moja. 

Luka je na Aktualu sicer gostoval, saj je uradno napovedal letošnji jesenski koncert v Križankah. Na to priljubljeno ljubljansko lokacijo se namreč z večerom duetov vrača 15. septembra.

prejšnji članek
Igralci iz Botrov: Mi smo ena velika družina
Svet slavnih
Igralci iz Botrov: Mi smo ena velika družina
naslednji članek
Znana Slovenca delila posnetke svoje poroke
Svet slavnih
Znana Slovenca delila posnetke svoje poroke