Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tomaž Klepač: Te gube so moje življenjsko delo

3. 6. 2023; 08.00
Avtor: B.M. / revija Lady
tomaz klepac 1a

Tomaž Klepač foto: osebni arhiv

Od kod Tomaž Klepač črpa svojo pozitivno in mladostno energijo?

Radijski voditelj Tomaž Klepač je še eden tistih znanih Slovencev, ki je v letošnjem letu dočakal okroglo obletnico. Simpatični vsestranski Primorec, ki poslušalce že vrsto let navdušuje s svojim žametnim glasom, je 8. maja upihnil 50 svečk. Tomaž priznava, da se ob okroglem jubileju ne počuti nič drugače, kot se je pri 48 ali 49 letih.

»Jaz sem tako in tako nehal šteti pri 28 letih. Ne vem, zakaj, tako je prišlo kar spontano, ko me je pred nekaj leti nekdo vprašal, koliko sem star. In čeprav sem bil že čez 40, sem kot iz topa izstrelil 28. To se mi je zdelo simpatično in dobro. Tako da jih imam 28, 50 pa na papirju,« pove simpatični voditelj, ki večjih sprememb na sebi ne opaža. »Jaz sem se že rodil zguban. Mogoče imam kakšen siv las več, to pa je tudi to za enkrat, dvakrat, trikrat in upam, da do konca mojih dni. Sicer pa si najbolj želim, da bom srečen in se imel lepo. Če si srečen, se ti vse stvari, ki si jih želiš, izpolnijo. Verjamem, da vesolje poskrbi, da se vse postavi na svoje mesto,« razloži.

Gube so življenjsko delo

Novopečeni 50-letnik sicer marsikoga navdušuje s svojo mladostno energijo. Ta je posledica načina razmišljanja in njegove pozitivne naravnanosti. »Telo se res stara, to je čar življenja. Imam srečo, da je žena kozmetičarka in ima kup krem. Tu pa tam kakšno sunem ali me pa ona prisili, da se namažem. Predvsem ji gredo na živce moje gube na čelu. Ampak te gube so moje življenjsko delo,« se zasmeji.

Svojo vitko postavo pa ohranja tudi z jogo. »Imam aplikacijo asana joga in skušam vsaj štirikrat na teden telovaditi vsaj pol ure. Trudim se, da se ne vznemirjam zaradi stvari, ki so se zgodile. V besedah skušam biti brez grajanj, ne napovedovati prihodnosti in ničesar ne jemati osebno. In da kar koli počnem, da dam vse od sebe. To so štiri pravila, ki sem jih prebral v neki knjigi in so zelo lahka, a se jih je kar težko držati,« še razkrije vedno srčni Tomaž.

prejšnji članek
Indira: V šovu se je dogajalo marsikaj
Resničnostni šovi
Indira: V šovu se je dogajalo marsikaj
naslednji članek
Nehvaležno delo za Filipa Flisarja
Svet slavnih
Nehvaležno delo za Filipa Flisarja
#nasazenazenska
nasazenazenska