Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Riba, raca, rak: Znani obrazi, ki kuhajo ta teden

5. 6. 2023; 05.00
Avtor: PR / V.M.
RRR_4teden alya

Alya in Nešo foto: Planet TV

– Nov teden v oddaji Riba, raca, rak bo predstavil novih pet kuharjev in kuharic, ki se bodo preizkusile v pripravi pogostitve za pet: z nami bodo ...

Nocoj se bo ob 20. uri za štedilniki vrtela peterica novih prepoznavnih Slovencev in Slovenk. Svoje kuhinje in kuharske veščine bodo pokazali  pevka Tinkara Kovač, igralec Nenad Tokalič – Nešo, ki se ga spomnimo tudi iz humoristične serije Dragi sosedje, spolna in partnerska terapevtka Špela Gornik, pevka Alya in igralka T.R.

Nov teden bo morda še najbolj zaznamovala zdrava prehrana. Pevka Alya bo tako svoj meni zasnovala okoli kvalitetnih in zdravih sestavin ter nas popeljala na morje, a žal ne bo šlo brez težav. Zdravi prehrani se zelo posveča tudi spolna in partnerska terapevtka Špela Gornik, ki nam bo hrano predstavila na drugačen način, saj je kar nekaj let živela na Kitajskem in se tudi pri kuhi drži kitajskih načel.

Tinkara Kovač nas bo medtem povabila na Kras, njen jedilnik pa bo predvsem morski. Pokazala bo tudi svojo neverjetno sposobnost, saj lahko le z vonjem ugotovi, ali je hrana dovolj slana ali ne.

Obrazi 4. tedna

Obrazi 4. tedna foto: Planet TV

prejšnji članek
Melita: Ta igra je bila zelo kruta
Resničnostni šovi
Melita: Ta igra je bila zelo kruta
naslednji članek
Zdravilne sposobnosti šestega čuta
Zdravje
Zdravilne sposobnosti šestega čuta