stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Riba raca rak: Vsi gostitelji ne snemajo v lastnem domu

12. 6. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
riba, raca, rak

Salome foto: Planet TV

Nekateri udeleženci nove kuharske oddaje Riba raca rak se niso odločili posneti gostujoče večerje v lastnem domu. V povprečju se to zgodi enkrat na teden, razlogi so različni, večina o tem gledalce in goste tudi seznani.

Nova kulinarična oddaja Riba raca rak prejema vedno lepše odzive gledalcev, ki z radostjo spremljajo tako kulinarične sposobnosti znanih obrazov, kot spoznavanje njihove osebnosti tekom interakcije z ostalimi udeleženci, pri čemer se na simpatičen način predstavljajo v luči, kot jih morda manj poznamo.

Oddaja je priljubljena tudi zaradi tega, ker gledalci tekom oddaje pokukajo v zasebnost znanih obrazov, kamere namreč vstopijo v njihov dom in tako razkrijejo zanimive odtenke njihove zasebnosti. Saj veste ljudje smo radovedna bitja in velika večina z zanimanjem pogleda, kakšno življenje so si ustvarili ljudje, ki sestavljajo medijski prostor. Imajo lepo urejen dom? Kakšno kuhinjo so si zamislili in s kakšnimi idejami so napolnili prostor za preživljanje prostega časa …

Alya je večerjo pripravila v snemalnem studiu. foto: Planet TV

No, a ker gre za kar velik skok v zasebnost, vsi svojega doma zaradi takšnih in drugačnih razlogov ne sklenejo predstaviti javnosti. Kot so nam zaupali na Planet TV, na lastnem domu v poprečju ne snema en sodelujoči na teden, skoraj vsi pa gledalce seznanijo s svojo odločitvijo.

»Riba, raca, rak je zabavna oddaja, v kateri so na ogled postavljene predvsem kuharske sposobnosti sodelujočih, rdeča nit pa je poleg kulinarike tudi zabava. Pri vseh sodelujočih zaradi različnih okoliščin snemanje v primarnem domačem okolju žal ni bilo mogoče. Sebastian je tako povedal, da kuha v prijateljevi kuhinji, Alya je sredi gradnje in je zato kuhinjo najela, Tim Kores pa je večerjo pripravil na svojem vikendu. Večina sodelujočih nas je sicer povabila k sebi domov in za zaupanje smo jim neizmerno hvaležni,« so nam pojasnili na Planet TV

Največ navdušenja je sicer doslej požel ambient in večerja pri Salome, ki je sotekmovalce gostila v inovativnem stanovanjskem hotelu NEU Residences, kjer so v času eksperimenta živeli ženini in neveste šova Poroka na prvi pogled. Da ne gre za njen dom, ste nemara tekom oddaje opazili tudi sami, saj se v prostorni kuhinji ni najbolje znašla in tako s svojimi iskrivimi komentarji poskrbela za še dodaten smeh pred TV ekrani.

Salome je čaroben večer pričarala v najetem stanovanju. foto: Planet TV

Sotekmovalci so bili več kot navdušeni nad ambientom. foto: Planet TV

Sebastjan je večerjo pripravil pri prijatelju. foto: Planet TV

Tim Kores je sotekmovalce gostil na vikendu. foto: Planet TV

prejšnji članek
Strah pred nepripravljenostjo mu daje motivacijo
Resničnostni šovi
Strah pred nepripravljenostjo mu daje motivacijo
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Vlasta o romanci z Mihom
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Vlasta o romanci z Mihom