zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Vlasta o romanci z Mihom

12. 6. 2023; 08.00
Avtor: Vesna Meško
vlasta mažgon

Vlasta in Miha foto: edit: njena.si

Včasih o nas drugi vedo več kot pa mi sami. Tako je tudi v primeru Mihaela Hercoga in Vlaste Mažgon, ki je z nami brez zadržkov poklepetala o najbolj vroči romanci tega leta.

Vlasta in Miha sta postala vroča tema namigovanj. Da se med njima plete vroča romanca, se je govorilo, še preden sta se imela priložnost bolje spoznati. Ideja je vzklila iz Mihovega komentarja v oddaji Poroka na 2. pogled, kjer je izrazil občudovanje do Vlaste in navihano namignil, da bi bilo lahko med njima kaj več, v kolikor se odnos z Rokom ne bi razvil v pravo smer. Iskrice govoric so nato zaprasketale po snemanju zadnje komentatorske oddaje, ko sta se Vlasta in Miha večkrat pojavila v enaki družbi in s sproščenim kramljanjem kakopak privabljala poglede.

'Neresne romance niso zame, pravi Vlasta. foto: Osebni arhiv

A govorice so eno, realnost pa nekaj povsem drugega. Da pa bi izvedeli kaj več, pravzaprav ni potrebno drugega, kot brez slepomišenja vprašati. No, Vlasta, kako se kaj počutiš ob vseh teh namigovanjih?

»Mislim, da so vsi drugi bolj zagnani kot midva. S predvidevanji o nekih romancah, ko nekoga komaj spoznaš, gredo res predaleč.«

Kako pa drugače gledaš na Miho? »Sama bi težko karkoli izjavila, saj Miha premalo poznam, da bi lahko vedela, kakšen je njegov karakter in njegovi cilji v življenju, sploh po dolgoletni vezi ... Je zelo prijazen in simpatičen fant, to je vse, kar lahko povem,« pokima Vlasta, ki se trenutno sooča tudi z malce manj prijetno platjo prepoznavnosti.

Vlasta Mažgon in Miha Hercog foto: Osebni arhiv

»Marsikdo mi zadnje čase pripisuje marsikaj, moj glavni cilj pac ni čimprej dobiti partnerja, trenutno uživam v dogodivščinah, ki mi jih piše življenje. Si pa želim kvalitetne veze, ki bo trajala. Karkoli drugega in neresne "romance", niso zame,« še pojasni frizerska mojstrica in poudari, da je ob vseh govoricah resnica ni nič kaj vroča. »Od kar sem se "ločila", še nisem bila na dejanskem zmenku, tako da bi težko govorila o kakšni romanci …«

Vlasta Mažgon si žel kvalitetne veze, ki bo trajala. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Riba raca rak: Vsi gostitelji ne snemajo v lastnem domu
Svet slavnih
Riba raca rak: Vsi gostitelji ne snemajo v lastnem domu
naslednji članek
Čvek o zakulisju: Indira in Matic skozi šov z odlično strategijo
Resničnostni šovi
Čvek o zakulisju: Indira in Matic skozi šov z odlično strategijo