Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kmetija: Objokana Aneta ponosna na sina

15. 6. 2023; 11.30
Avtor: V.M.
spovednica, kmetija, hiška, izjave

Aneta v spovednici foto: VOYO

Joj, kako čas beži. Prežvečena besedna zvezda, a še kako drži. Lejs Tai šteje že 15 let in je že prerasel svojo mamo Aneto. Zakaj slednja že dva dni toči solze?

Valeta. Dogodek, ko se v očeh lesketajo solze, četudi jih želimo prikriti z nasmehom. Ne gre le za velik mejnik naših otrok, tudi starši tedaj s cmokom v grlu zaplujemo v spoznanje, da odraščanje mladine ni nekaj oddaljenega, ampak se dogaja tukaj in zdaj.

Ko sva z večkratno tekmovalko šova Kmetija Aneto Andollini pripravljali prvi skupni prispevek, je bil Lejs Tai še v pleničkah. Danes šteje 15 let in mama ga je včeraj skupaj z mlajšo hčerko Tio Alexis ponosno spremljala na valeto. Kaj vse se je zgodilo v minulih letih? Veliko. Preveč. Tudi zaradi tega Aneta težko skriva čustva …

Aneta s sinom in hčerko na valeti. foto: Osebni arhiv

»Preživeli smo lepe in prav tako hude trenutke. Kot mama levinja sem vaju vodila po svojih najboljših zmožnostih in šla mnogokrat čez sebe. Danes pa smo zaključili eno veliko poglavje in naj te sine moj, pot popelje naprej v višave tvojih želja in osvajanja ciljev, ki so še pred teboj. Vedno bom zate tu. ... mama,« je strnila misli Aneta in nam zaupala, da ji je bilo ob spremljanju sina na valeti hkrati hudo in toplo pri srcu.

»Ne vem, kako bi to opisala, ali so solze sreče ali solze strahu ... ker tako kot sem hkrati vesela da odrašča in da je zrasel v tako velikega, močnega, postavnega in odgovornega fanta, me hkrati boli misel, kje je moj mali fantek, s katerim sva prestala tako dobre, kot slabe stvari. Midva imava res močno povezavo, zelo sva navezana drug na drugega. Lejs Tai je sin, ki bi si ga želela vsaka mama, čeprav seveda nismo brez napak, zlasti zdaj v puberteti (smeh). Ampak lahko rečem, da je moj velik ponos in da me neizmerno veseli, da je tudi on ponosen name. Imava prijateljski odnos, vse si poveva, se skupaj nasmejiva in razglabljava o življenju, ob čemer sem presrečna, ko vidim, da na odnose in svet gleda kot zrel fant,« nam je ob klepetu pojasnila svoje občutke Aneta ter zaključila, da joče zaradi sreče, veselja in žalosti. »Upam, da bo ta moj fant odrasel v dobrega moškega in nekoč srčnega partnerja, na katerega bova s hčerko še naprej ponosni.«

Aneta z otrokoma foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
To je znanstvenica Anja razvila pred vstopom v šov Sanjski moški
Resničnostni šovi
To je znanstvenica Anja razvila pred vstopom v šov Sanjski moški
naslednji članek
Nastja Gabor razkrila podrobnosti dekliščine
Svet slavnih
Nastja Gabor razkrila podrobnosti dekliščine