petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

To je znanstvenica Anja razvila pred vstopom v šov Sanjski moški

15. 6. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Anja Rijavec

Anja Rijavec foto: Osebni arhiv

Anja zagotovo ni tipično dekle iz resničnostnih oddaj. Namesto selfijev, raje poprime za hišna popravila ali pa ustvarja in raziskuje v laboratoriju …

Anja Rijavec je simpatično dekle, ki je Blažu poklonilo rožnat vrtalni stroj - s simboličnim namenom, da bo gradil stvari, odnose in življenje. No, kako mu gre slednje od rok in ali je vrtalni stroj kdaj tudi čisto zares zabrnel, ne vemo, znano pa nam je, da se Anja pogosto loteva tudi težjih del, saj veste, takšnih, ki bi jih prej pripisali moškim. Nedavno je denimo zavihala rokave in se lotila barvanja fasade na domači hiši. Ja, prav ste prebrali! Kar poglejte spodnjo fotografijo ...

Anja Rijavec sene boji umazanega dela. foto: Osebni arhiv

Nekdanja udeleženka šova Sanjski moški pa ni spretna le pri hišnih popravilih. Da je znanstvenica, nemara že veste, mi pa smo mimobežno izvedeli, da je v obdobju pred snemanjem romantične oddaje dve leti razvijala linijo dermatoloških izdelkov za nego kože in las.

»Gre za že prej znano blagovno znamko, ki obstaja že 20 let in se prodaja po lekarnah velikega dela Evrope. Izdelki so obstajali že prej, ker pa so sklenili njihovo sestavo korenito izboljšati, sem jih reformulirala - torej, naredila čisto na novo,« nam je pojasnila Anja, ki je ob našem navdušenju zgolj sramežljivo skomignila z rameni.

Anja je na novo razvila dermatološko linijo izdelkov ... foto: Vital Plus Active

29-letnica je pač skromno dekle, ki sreče ne išče v ogledalu, na družbenem omrežju in bleščečh dogodkih. Svoje roke raje zakoplje v delo in ustvarja prihodnost. Mimogrede, njena velika želja je, da bi lahko kdaj pomagala ekipi mojstrov dobrodelne oddaje Delovna akcija. Pa ne za okras, ampak čisto zares - da ne bo pomote! No, mi zagotovo močno držimo pesti, da se ji želja izpolni ... kakšen dodaten par rok bi zagotovo lahko prišel prav!

Ana Praznik in Anja Rijavec foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Meta Hrovat nesrečo dojema kot dragoceno izkušnjo
Svet slavnih
Meta Hrovat nesrečo dojema kot dragoceno izkušnjo
naslednji članek
Kmetija: Objokana Aneta ponosna na sina
Svet slavnih
Kmetija: Objokana Aneta ponosna na sina