Šolta
Svet24.si

Foto: Na priljubljenem hrvaškem otoku z dodatnimi kamerami nad obiskovalce

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žiga Lakner: Še sedaj ne dojamem, da se je to zgodilo

28. 6. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Žiga Lakner

Žiga Lakner. foto: Mediaspeed

Pevec Žiga Lakner blesti tudi v vlogi učitelja petja. Kdo je njegova učenka, ki je na pevskem tekmovanju osvojila 2. mesto?

Pevec Žiga Lakner nenehno preseneča s svojimi dosežki. Poleg vzpona glasbene kariere in osupljive izgube telesne teže, sedaj niza prve korake tudi kot učitelj petja. Minule mesece je v poučevanje vložil veliko truda, a danes se že lahko pohvali s čudovitim rezultatom.

»Sploh ne vem, kje bi začel … Lija je moja prva učenka, s katero sva se prijavila na pevsko tekmovanje 28. mednarodni festival FeNS in že na prvem tekmovanju je osvojila 2. nagrado. Še sedaj ne dojamem, da se je to zgodilo. Zadnjih nekaj mesecev je bilo precej delovnih, ampak se je splačalo. Tako zelo ponosen sem na njo, na njeno delo in ob enem izjemno vesel, da ji ob strani stoji tudi njena družina in jo podpira na njeni poti. Le to je ključ do uspeha,« je na družbenem omrežju povzel svoje misli in občutke Žiga ter se zahvalil prijatelju Alexu Volasko, ki je ustvaril skladbo, ki je Liji pisana na kožo.

prejšnji članek
Helena Blagne navdušila z drugačno pričesko
Svet slavnih
Helena Blagne navdušila z drugačno pričesko
naslednji članek
Branko Čakarmiš zapušča POP TV?
Svet slavnih
Branko Čakarmiš zapušča POP TV?
#obraziavenija
obraziavenija