nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Branko Čakarmiš zapušča POP TV?

28. 6. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Branko1

Branko Čakarmiš foto: Pop TV

Nepričakovano je odjeknila informacija o zaključku Čakarmiševe poslovne poti na mestu generalnega direktorja na POP TV.

Nedavno so na POP TV obvestili, da se je dolgoletni obraz šova Slovenija ima talent poslovil od svoje vloge legendarnega žiranta, sedaj pa portal Reporter poroča še o novi prihajajoči spremembi. Branko Čakarmiš naj bi pisal zadnje poglavje v dolgoletnem sodelovanju, ki ga je ustvarjal kot generalni direktor POP TV-ja.

Branko Čakarmiš se je poslovil od vloge žiranta. foto: Miro Majcen

»Po naših informacijah konec letošnjega leta direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš zapušča medijski koncern CME, posledično pa zapušča tudi mesto generalnega direktorja na POP TV. Češki lastniki so že nekaj časa nezadovoljni z vodstvom Pro Plus, saj televizija ne prinaša pričakovanih finančnih dobičkov, kot se je to dogajalo minula leta, eden od razlog pa je tudi optimizacija poslovanja in združitev dveh CME televizij: hrvaške RTL in slovenske POP TV,« so pojasnili na portalu Reporter, več o zakulisju dogajanja in zapis Reporterja pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Branko Čakarmiš foto: Šimen Zupančič

Na govorice so se sicer že odzvali tudi vodilni. Po naših informacijah naj bi zaposlenim zagotovili, da informacije niso resnične in da naj bi Stella Litou in Branko Čakarmiš še naprej uspešno sodelovala. Stella Litou je namreč konec lanskega leta prevzela položaj glavne izvršne direktorice CME Adria, pod katero spadata hrvaški RTL in slovenski Pro Plus. Včeraj pa je na svojem uradnem Linkedin profilu zapisala: "V odzivu na absurdne špekulacije, ki se dogajajo slovenskem trgu, sva z Brankom boljša kot kadarkoli prej. Torej ta 'ginger' samo pravi, da je čas, da se vrnemo na delo." Njeno objavo so nato delili tudi na uradnem Linkedin profilu Pro Plus, d.o.o. in dopisali, da sta glavna akterja govoric odgovorila na nepreverjene in neresnične špekulacije. 

prejšnji članek
Žiga Lakner: Še sedaj ne dojamem, da se je to zgodilo
Svet slavnih
Žiga Lakner: Še sedaj ne dojamem, da se je to zgodilo
naslednji članek
Imamo nov sanjski parček?
Svet slavnih
Imamo nov sanjski parček?