državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Madonna zaradi hude bakterijske okužbe preložila turnejo

29. 6. 2023; 09.30
Avtor: K.M.
Madonna

Madonna foto: Profimedia

Zvezdnico so minuli teden našli neodzivno in jo prepeljali na intenzivni oddelek neimenovane newyorške bolnišnice, kjer so ji po besedah njenega menedžerja Guyja Osearyja odkrili resno bakterijsko okužbo.

Oseary je v sredo sporočil, da je zbolela v soboto. Nato je 64-letna pevka ostala nekaj dni v bolnišnici, Oseary pa je zagotovil, da bo kmalu popolnoma okrevala. Velika turneja v čast 40. obletnice začetka Madonnine glasbene kariere bi se morala začeti 15. julija v kanadskem Vancouvru in nadaljevati še v drugih mestih Kanade, ZDA in sveta. Predvidenih je bilo 84 nastopov. Pevka naj bi se jeseni oziroma 14. oktobra odpravila v Evropo, 13. decembra pa naj bi se vrnila v Severno Ameriko. Turnejo naj bi sklenila 30. januarja 2024.

Dobitnica grammyja je obljubila, da bo izvajala svoje največje uspešnice, vse od samostojnega prvenca iz leta 1983 pa do albuma Madame X iz leta 2019. "Navdušena sem, da bom preiskala čim več pesmi v upanju, da bom svojim oboževalcem pripravila šov, ki so ga čakali," je januarja povedala v izjavi za medij Page Six.

prejšnji članek
MasterChef: Barbara žaluje, poslovila se je ljuba mama
Resničnostni šovi
MasterChef: Barbara žaluje, poslovila se je ljuba mama
naslednji članek
Super par: Luka v polnosti sprejema Ajdino divjo naravo
Svet slavnih
Super par: Luka v polnosti sprejema Ajdino divjo naravo