stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Barbara žaluje, poslovila se je ljuba mama

29. 6. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
barbara-nonis

Barbara Nonis foto: POP TV

Srčna tekmovalka šova MasterChef se sooča z veliko izgubo. Po težki bolezni je za vedno zaspala njena mati, ki je družino naučila, kaj je prava, trdna ljubezen.

Za mamo Barbare Nonis zadnje življenjsko obdobje ni bilo lahko. Težka bolezen ji je vzela moči in jo opeharila za mirno preživljanje jeseni življenja. Zanjo je Barbara vseskozi predano skrbela in ji s svojo srčnostjo poskušala povrniti vso brezpogojno ljubezen, ki jo je mati družini nesebično razdajala. A včeraj je žal prišel dan slovesa. Kljub močni volji se je na poletno jutro mirno in tiho poslovila ter za seboj pustila strta srca hčerkine družine. Čeprav njena izguba prinaša neopisljivo bolečino, pa najdražje hkrati objema hvaležnost, da je bila del njihovega življenja.

»Moja mama, ljubezen, ki se je začela z mojim prvim vdihom in končala z njenim zadnjim izdihom. Njena moč in ljubezen je otipljiva povsod,« je v žalosti strnila misli Barbara, ki je tekom mnogih klepetov s svojimi vrednotami tudi na nas naredila velik vtis. Tekmovalka kulinarične oddaje MasterChef je namreč s pripadnostjo družini in tesnim prepletom medsebojnih vezi mnogim v navdih in zgled. Vse to je v njen um in srce usidrala pokojna mama, ki je na tem svetu pustila večne sledi.

»V še tako težki situaciji smo vedno našli lepe trenutke, ki so dajali smisel vsemu. Nežno skrbeti za mamo, ki je življenje posvetila nam, mi je bilo v čast. Gledati otroke, ki jo poljubljajo, so ob njej, mi je bilo v ponos. Najmlajša Maelle je rekla: "Četudi se mi vedno ne da, hočem narediti vse, kar me nona vpraša, zato, da ne bom imela nobenega obžalovanja, da nisem naredila vse zanjo". Vse si naredila moja draga. Bodimo dobri, saj vse se vrača. Lahko je skrbeti za nekoga, ki te ljubeznivo gleda in skrb, ki jo vidijo otroci, je seme, ki bo nekega dne zrastlo v skrb do bližnjega,« je za naš portal znova modro strnila misli Barbara, ki ji še enkrat izrekamo iskreno sožalje. 

Barbara z mamo in očetom: Zrasla sem v ljubeči družini polni vrednot in veselja.

Barbara z mamo in očetom: Zrasla sem v ljubeči družini polni vrednot in veselja. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
John Legend pol leta po rojstvu hčerke spet postal očka
Svet slavnih
John Legend pol leta po rojstvu hčerke spet postal očka
naslednji članek
Madonna zaradi hude bakterijske okužbe preložila turnejo
Svet slavnih
Madonna zaradi hude bakterijske okužbe preložila turnejo