Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

John Legend pol leta po rojstvu hčerke spet postal očka

29. 6. 2023; 10.30
Avtor: K.M.
Chrissy in John

Chrissy Teigen in John Legend foto: Profimedia

Glasbenik in njegova žena sta presenetila z novico, da sta se razveselila rojstva drugega sina in četrtega otroka. Otrok se je družini pridružil s pomočjo nadomestne matere.

John Legend in Chrissy Teigen sta se 13. januarja razveselila rojstva druge hčerke, včeraj pa na družbenem omrežju potrdila, da se je družini pridružil še en otrok. "Wren Alexander Stephens, naša nova ljubezen," je glasbenik zapisal na Instagramu in ob tem objavil tri fotografije. Na prvi sam pozira z vsemi štirimi otroki, 7-letno Luno, 5-letnim Milesom in 6-mesečno Esti ter novorojenčkom. Na drugi so upodobljeni s Chrissy in sinom, na zadnji pa je fotografija novega člana družine.

Chrissy je na svojem profilu objavila daljšo obrazložitev in fotografijo nadomestne matere, ki je njunega sina rodila 19. junija. Manekenka je zapisala, da si je vedno želela štiri otroke, a da je po splavu, ki ga je doživela med nosečnostjo s tretjim, nerojenim, otrokom, dvomila, da bo sama še sposobna donositi otroka. "Na neki točki, v zgodnji fazi najine poti z nadomestno materjo, sem John rekla, da bi želela še enkrat poizkusiti in tudi sama donositi najinega otroka. Obljubila sem, da bom v redu, ne glede na vse. Rekla sem samo, da ne bom prenesla, da bi se celo življenje spraševala, ali bi morala to narediti še enkrat. Tako vesela sva bila, ko sva izvedela, da je uspelo in da sem noseča z najino deklico Esti."

Ob tem je še dodala, da sta imela z glasbenikom pri vseh nosečnostih težave, predvsem z zanositvijo, in da sta se vedno poslužila umetne oploditve. 

prejšnji članek
Ne boste verjeli, s kom je žural Jure Košir
Svet slavnih
Ne boste verjeli, s kom je žural Jure Košir
naslednji članek
MasterChef: Barbara žaluje, poslovila se je ljuba mama
Resničnostni šovi
MasterChef: Barbara žaluje, poslovila se je ljuba mama
#obraziavenija
obraziavenija