pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne boste verjeli, s kom je žural Jure Košir

29. 6. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
Jure Košir

Jure Košir rad uživa v dobrih koncertih. foto: M24

Skupaj so si v živo ogledali glasbeni spektakel, ki ga je v Pulju že drugi večer pripravil Robbie Williams.

Včeraj se je v hrvaškem Pulju, natančneje v Puljski areni, odvil že drugi koncert 49-letnega britanskega zvezdnika Robbija Williamsa, ki je spet poskrbel za navdušenje. Tudi tokrat so si koncert v živo ogledali številni Slovenci, med njimi tudi številni znani obrazi. Recimo Tanja Žagar, pa tudi Jure Košir, ki pa si koncerta ni ogledal sam. V največjih hitih enega večjih svetovnih zvezdnikov je užival v družbi svoje partnerke Simone in še enega zelo prepoznavnega parčka. 

Robbie je točno ob 21.30 pričel s svojim koncertom in ves čas komuniciral s publiko. Med pesmimi pa z njimi delil tudi številne podrobnosti iz svoje zasebnosti. Od tega, da je ves čas govoril, da ne bo imel otrok in da se ne bo poročil, danes pa je najbolj srečen, ker ima ženo in štiri potomce. Omenil je tudi, da je včasih zelo užival v drogi in alkoholu, a da se tega ne poslužuje že 23 let. Tudi na sredinem koncertu pa je največje navdušenje doživel, ko je omenil svoje navdušenje nad hrvaškim nogometnim zvezdnikom Luko Modrićem

Kot že omenjeno, so v glasbenem spektaklu uživali tudi znani slovenski obrazi. Jure Košir in njegova Simona sta večer tako preživela v družbi Lada Bizovičarja in njegove izbranke Anele Šabanagić. Pari pa so tudi sicer dobri prijatelji. 

prejšnji članek
Boris Kobal po težkem obdobju znova energičen in nasmejan
Svet slavnih
Boris Kobal po težkem obdobju znova energičen in nasmejan
naslednji članek
John Legend pol leta po rojstvu hčerke spet postal očka
Svet slavnih
John Legend pol leta po rojstvu hčerke spet postal očka