pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dejan Dogaja presenetil s svojo odločitvijo

11. 7. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Dejan Dogaja 2

Mladi glasbenik je vedno poln energije in nasmejan. foto: Foto: Sašo Švigelj

Se bo resnično in dokončno poslovil od svojega značilnega znaka - irokeze?

Kar nekaj let je bila visoka irokeza zaščitni znak glasbenika Dejana Krajnca. Pričeska je sicer nastala malo po naključju, pravi Dejan; s prijateljem sta se odločila, da si naredita moderno frizuro s stoječimi lasmi. No, prijatelj je kaj kmalu obupal, Dejanovi lasje pa si bili vse daljši in irokeza vse višja – zadnja leta je štrlela 20 centimetrov v višino. Dejan si jo je rad barval priložnostim primerno in postala je njegov zaščitni znak. Pred epidemijo je dobil idejo, da bi se od nje poslovil zavoljo dobrodelnosti. Odpravil se je na TV Slovenija ter se v oddaji Vikend paket poslovil od svojih las. Vse to seveda z enim samim namenom – da podpre dobrodelno akcijo #NiVseVFrizuri, s katero je zbiral denar za socialno ogrožene družine, da bi lahko razveselil otroke ob božično-novoletnih praznikih. V dobrodelni akciji so zbrali več kot 13 tisoč evrov.

Končno slovo? 

"Morda marsikdo ne verjame, da se s frizuro na odru počutim bolj samozavestnega, to je bila do sedaj moja super moč. Ta frizura je povezala mlade in stare, razbijala je tabuje. Dejstvo je, da me je spominjala tudi na preteklost in lepe spomine, ki sem jih na odrih doživel še s prejšnjo skupino. Zdaj stopam proti 30. rojstnemu dnevu in čas je, da naredim spremembo. DEJAN DOGAJA band se je izkazal za odlično potezo. S fanti res ogromno nastopamo, ujeli smo se tako karakterno kot glasbeno in sedaj je čas, da za vedno pomaham preteklosti v slovo. Večkrat sem že omenil, da se bom od "slavne" irokeze nekoč poslovil ... No, sedaj bodo o tem odločili ljudje. V kolikor zberem 25 000 všečkov pod svojo objavo, mi bodo mojo irokezo obrili fantje iz DEJAN DOGAJA banda," pove Dejan, ki pravi, da želi to potezo narediti na domačem terenu.

"S festivalom Pivo in Cvetje sem odraščal. Kot otrok, sem občudoval glasbene zvezde, ki so nastopale samo nekaj metrov od mojega doma, sedaj pa imam to čast, da zadnja leta tudi sam na nek način soustvarjam največji festival v Sloveniji. Ponosen sem, da se slednji odvija prav v mojem domačem kraju, in mislim, da bo v petek idealna priložnost, da se za vedno poslovim od frizure in začnem novo poglavje svoje glasbene kariere," še zaključi Dejan. Pod pevčevo objavo so se že zvrstili številni komentarji, med drugim je Rebeka Dremelj zapisala: "Ne bom všečkala, ker irokeza si ti! Tako, da ti to kar obrdži! :)".

prejšnji članek
Milijonski dosežek slovenskih radijcev
Svet slavnih
Milijonski dosežek slovenskih radijcev
naslednji članek
Ali cena sončne kreme vpliva na zaščito?
Svet slavnih
Ali cena sončne kreme vpliva na zaščito?