Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezda serije One Tree Hill 10 let preživela v kultu!

12. 7. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz, Sophia Bush

Nekdanje soigralke, danes pa prijateljice: Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz in Sophia Bush foto: Profimedia

Zvezda serije One Tree Hill, Bethany Joy Lenz, ki je v seriji upodabljala Haley James Scott ,razkriva svojo desetletno izkušnjo v kultu in kako je obnovila svojo vero skozi razum in logiko."

Bethany Joy Lenz, znana po svoji vlogi Haley James v priljubljeni najstniški seriji 'One Tree Hill', je ta teden razkrila svojo pretresljivo izkušnjo desetletnega življenja v kultu. "Deset let sem bila del kulta. To bi bila izjemno dragocena izkušnja za deljenje v knjigi," je povedala v ponedeljkovem podcastu 'Drama Queens', kjer je gostovala skupaj s svojimi nekdanjimi soigralkami Hilarie Burton Morgan in Sophio Bush ter gostiteljico Michaelo McManus.

"Imam veliko za povedati," je poudarila, ko je govorila o desetletnem obdobju okrevanja po izstopu iz kulta. Izrazila je tudi pritisk, ki ga čuti, da bi "naredila prav", če bi se odločila pisati o svoji izkušnji. "In tudi ne vem, koliko lahko povem," je dodala, ko je govorila o kultu, ki ga ni imenovala, "ker so še vedno ljudje in pravne zadeve, ki to zapletajo." Lenzova je razkrila, da redno piše, vključno s pesmimi, in da ima "nekaj projektov v teku". Čeprav v podcastu ni podrobneje govorila o tem, pa je maja na Instagramu delila svoje razmišljanje o tem, kako ji je teolog in pridigar Tim Keller pomagal skozi težke čase.

Bethany Joy Lenz, rojena 2. aprila 1981, je ameriška igralka, režiserka in pevka, ki je najbolj znana po svoji vlogi Haley James Scott v televizijski seriji 'One Tree Hill'. Lenzova je svojo kariero začela že v zgodnjem otroštvu, ko je nastopala v številnih oglasih in gledaliških produkcijah. Njen preboj je prišel leta 2003, ko je dobila vlogo v še danes kultni seriji, kjer je igrala vse do njenega konca leta 2012. Poleg igranja se Lenzova ukvarja tudi z glasbo in je izdala več albumov. Njena strast do umetnosti in njen talent sta ji omogočila, da je postala ena izmed najbolj priznanih igralk svoje generacije.

prejšnji članek
Bo Goran Dragić kariero zaključil v Ljubljani?
Svet slavnih
Bo Goran Dragić kariero zaključil v Ljubljani?
naslednji članek
Umrl je avtor kultnega dela Neznosna lahkost bivanja
Svet slavnih
Umrl je avtor kultnega dela Neznosna lahkost bivanja