evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi ta slovenski glasbenik se je poročil

14. 7. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
peric1

Uroš Perić stopil v zakonski stan foto: Osebni arhiv

Takoj po poročni zabavi se je poslovil od svoje lepe neveste. Kam jo je mahnil v zgodnjih jutranjih urah?

Uroš Perić, svetovno priznani blues in soul pevec, letos živi svoje sanje, hkrati pa mu ne zmanjka idej za nove projekte.  Medtem ko se pripravlja na praznovanje 20-letnice svoje glasbene kariere prihodnje leto, je letos izkoristil čas še za eno življenjsko prelomnico. Po petih letih skupnega življenja s svojo izbranko Natašo, sta se odločila, da svojo zvezo okronata še s poroko. Na Matičnem uradu v Celju, sta si tako v družinskem krogu dahnila usodni da.

Uroš Perić stopil v zakonski stan foto: Gregor Katič

»Poročila sva se v poročni dvorani celjskega matičnega urada, poročil pa naju je župan Matija Kovač,« je pojasnil Uroš in omenil, da mu je župan v mesecu aprilu  predal tudi Srebrni grb Mestne občine Celje za uspešne delovne dosežke.

»Dejansko je bila poroka zelo intimna, v družinskem krogu. Z Natašo sva si zgolj želela najino zvezo okronat še s poroko. Na matičnem uradu naju je presenetila Fia Selič in nama igrala na klavir. To je bilo res lepo presenečenje. Poročne prstane pa sta nama nataknila najina otroka, moj sin Nikola in Natašina hči Gabrielaje še pojasnil mladoporočenec, ki ga je že naslednji dan čakal koncert z Big Bandom RTV Srbija, tako da se je moral na pot odpraviti po poročni zabavi, v zgodnjih jutranjih urah.

Uroš Perić stopil v zakonski stan foto: Gregor Katič

Za medene tedne pravi, da bo čas v mesecu  avgustu, ko bo imel nekaj prostih dni. Na odre se bo znova vrnil 25. avgusta, ko bo odšel na festival in koncert v Španijo, zadnji dan avgusta pa ga čaka veliki koncert z Big bandom RTV Slovenija, Neisho, New Swing quartetom ter Otom Pestnerjem, Tjašo Fajdiga in ThePearlettes v Ljubljanskih Križankah. Dva dni zatem, 2. septembra, pa bo pel in igral tudi na celjskem Starem gradu.

Uroš Perić stopil v zakonski stan foto: Gregor Katič

prejšnji članek
Popestrite koktajle s kančkom ledenega glamurja
Zdravje
Popestrite koktajle s kančkom ledenega glamurja
naslednji članek
Tudi v Sloveniji veliko navdušenje nad samooklicanimi guruji
Svet slavnih
Tudi v Sloveniji veliko navdušenje nad samooklicanimi guruji
#nasazenazenska
nasazenazenska