petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako se je poslovila tudi v Sloveniji priljubljena voditeljica in igralka

31. 7. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Doris Pinčić 2

Doris bo že zelo kmalu tretjič postala mamica. foto: HRT 1

Za njo je še zadnja oddaja pred začetkom porodniškega dopusta. Tako se je poslovila.

Doris Pinčić, ki je slovenske gledalce navdušila predvsem z glavno vlogo v seriji in filmu Larina izbira in vodenjem oddaje Fittest Family, je februarja potrdila, da pričakuje tretjega otroka. Gre za prvega skupnega otroka z njenim sedanjim možem Davorjem Guberovićem, s katerim sta se na preprostem obredu poročila novembra lanskega leta. "Res je, da sem noseča. Naša cela ožja in širša družina, veliki in mali, se veselimo, da nam na svet prihaja še eno malo bitje," je februarja a hrvaško revijo Gloria povedala voditeljica in igralka. Takrat naj bi nastopila z drugim tromesečjem nosečnosti, kar pomeni, da bo rodila v manj kot mesecu dni. 

Zato ni presenetljivo, da se je v soboto tudi uradno poslovila od gledalcev jutranje oddaje Dobro jutro Hrvaška, ki jo že leta vodi na prvem programu javne hrvaške televizije. "Doris nekaj časa ne bo z nami, saj jo čakajo nove delovne naloge. Tiste najbolj pomembne. Hitro se boš vrnila, kajne. Ekipa iz oddaje ti je pripravila mali šopek in malo darilo," je ob koncu sobotne oddaje povedal njen sovoditelj Mirko Fodor. Doris pa je preprosto dodala: "Hvala vam zelo, če greste na letni dopust, se odpočijte in se pripravite na nove izzive."

Od nje se je v oddaji v živo poslovil tudi sovoditelj Mirko Fodor. foto: HRT 1

Zaznamovana z afero

34-letna igralka in voditeljica Doris Pinčić se je leta 2020 ločila od takratnega moža, glasbenika Borisa Rogoznice, s katerim sta bila poročena sedem let in imela dva otroka. Borisov odnos z drugo žensko, znano kot domino, v času zakona, je bil vzrok za njuno ločitev. Čeprav o njej in razlogih nista govorila, je v medijih afera dvignila kar nekaj prahu. Pogovori Borisa z ljubico so prišli na dan in močno osramotili Doris, ki je sicer zelo priljubljena na Hrvaškem. Po uspehu v seriji Larina izbira se je ravno zaradi družinskega življenja in razmerja z Borisom delno umaknila iz javnosti, zlasti v smislu takratne igralske kariere. Srečo je nato spet našla v objemu Davorja Guberovića, s katerim ju je na začetku povezala predvsem ljubezen do hribolazenja. 

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Ključ do pozitivnih odnosov je iskren pogovor
Horoskop
Tedenski horoskop: Ključ do pozitivnih odnosov je iskren pogovor
naslednji članek
Danes 43-rojstni dan praznuje Harry Potter
Svet slavnih
Danes 43-rojstni dan praznuje Harry Potter