nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popović dobil sina, Severina misli le na kariero

8. 6. 2017; 10.01
Avtor: D. B.
milan popovic severina

Pevka Severina in srbski kralj bakra Milana Popovića nekoč srečno zaljubljena, danes bijeta bitko za skrbništvo nad njunim sinom. foto: facebook

Partnerica Milana Popovića je sinoči rodila fantka, Severina trenutno vso pozornost posveča karieri.

Milan Popović  je drugič postal oče. Njegova partnerica Bojana je sinoči rodila dečka, ki mu je ime enako kot očetu – Milan, piše Blic.

Da bo drugič postal oče, je srbski podjetnik potrdil v začetku leta in prvič razkril tudi, kdo je ženska, s katero je našel srečo v ljubezni. "Ime ji je Bojana, spoznala sva se v Beogradu pred nekaj več kot dvema letoma. Študira marketing in prihaja iz dobro stoječe družine. Je zelo lepa, izobražena in mlada, stara je 23 let in je izjemno iznajdljiva ter vedno pripravljena na šalo. Nikoli se ne prepirava … Mislim, da bo super mama," je razkril Milan.

Spomnimo, da ima sicer Milan iz razmerja s hrvaško pevko Severino petletnega sina Aleksandra, ki mu bo, kot pravi, veliko bolj zabavno odraščati še z enim fantom.

Če se Popović trenutno predaja družinskim radostim, je po drugi strani vsa Severina pozornost usmerjena na njeno glasbeno kariero. Pevka je namreč pred kratkim izdala tretji singel z naslovom Mrtav bez mene. Ne gre dvomiti, da bo tudi tokratni Severinin singel velik hit. Prva dva singla s prihajajočega albuma sta v samo štirih mesecih dosegla preko 40 milijonov youtube ogledov. "To je težka pesem,” je o singlu povedala priljubljena pevka in dodala, da mu nikakor ni mogla upreti.

Preberite tudi: Ta lepotica je ogrela srce Dejana Vunjaka. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Srečna družinica Jasne Kuljaj
Svet slavnih
Srečna družinica Jasne Kuljaj
naslednji članek
Tedenski horoskop: Približuje se polna luna
Horoskop
Tedenski horoskop: Približuje se polna luna