boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina se po izgubi skrbništva sooča še z jezo glasbene legende

21. 6. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Severina 5

Severina foto: Promocijski material

Đorđe Balašević je jezen na glasbeno kolegico Severino.

Že pred dnevi smo poročali o tem, da je pevka Severina po izgubi skrbništva posnela čustveno različico pesmi 'Uspavanka za dečaka' (Uspavanka za dečka), ki jo je napisal in v originalu odpel Đorđe Balašević. Po njenem zapisu na facebooku so vsi sklepali, da je Đorđe Severini to pesem odstopil prostovoljno, a očitno temu ni bilo tako. 

Balašević se je namreč oglasil na facebook profilu svoje hčere Bebe, kjer je zapisal: ''Aleksa se je rodil leta 1995. Takrat sem naredil 'Uspavanku za dečaka'. za mojo edino ljubezen, namesto šopka rož. Za njo in mojega Aleksa ter za Lolo in Bebo,'' je zapisal Balašević in dodal, da ne ve, ali v horoskopu obstaja leto lopovov in razkril vse, ki so njegove pesmi želeli ukrasti ali pa so to tudi dejansko naredili. ''Z uspavanko je čisto drugače ... Ta pesem je osebna in ne govorite mi, da so vse osebne. Nekaj povsem drugega je, ko nekdo za enkratno uporabo ukrade verze iz 'zanihane zibelke','' je še zapisal v objavi, ki je bila med tem že izbrisana iz hčerinega profila. 

Očitno je Severina s svojo potezo močno razjezila srbskega pevca, ki pa se je po začetnem izlivu jeze že pomiril in je objavo že izbrisal. Pevka pa svoje različice pesmi vseeno še ni umaknila. 

Preberite še: 

prejšnji članek
Voditeljica POP TV na hitro odletela
Svet slavnih
Voditeljica POP TV na hitro odletela
naslednji članek
To je poslednja zapuščina Gašperja Tiča
Svet slavnih
To je poslednja zapuščina Gašperja Tiča
#obraziavenija
obraziavenija