nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina: Moj koronavirus traja že od novembra

14. 3. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
severina b483fd8cd4000ee718581ff2207e1b2b

Severina foto: Arhiv uredništva

Hrvaška pevka zdravstveno situacijo primerja s svojo agonijo, ki traja že od 28. novembra 2019. Pravi še, da joka že 117 dni, da ni jokala samo desetkrat, ko se je sin zbudil pri njej.

V duhu koronavriusa in samoizolacij, ki od preteklega tedna potekajo tako v Sloveniji kot tudi na Hrvaškem, se je na svojem družbenem omrežju oglasila tudi hrvaška pevka Severina in številne presenetila z zapisanim, saj svojo osebno situacijo in izgubo skrbništva nad sinom primerja s svetovno pademijo, ki jo je povzročil novi koronavirus.

"Sina sem sanjala tudi danes in jokala. Neopisljiva bolečina pomešana z občutki zaradi koronavirusa in bolečine ljudi, ki so zboleli, a ne vedo, zakaj. Ne vemo, kako se ga zdravi, niti, kako dolgo bo trajal, ni zdravila. Moj "koronavirus" traja od 28. novembra 2019, ko sem izvedala, da mi je bil sin, ki je bil z mano od rojstva, v sreči in veselju, okopan z ljubeznijo, z eno nepravnomočno mero in sodbo, ki je prišla kot korona, ne ve se zakaj in kako, odvzet," je na družbenih omrežjih zapisala Severina in dodala, da se kaj takega v zgodovini Hrvaške še ni zgodilo. 

Zapisala je še, da se je to na Hrvaškem zgodilo samo njej, da je edina ženska, ki je izgubila skrbništvo v svoji državi proti državljanu tuje države in da je edina mama, katere mama in mož, ne smeta v šoli prevzeti njenega sina. Pravi še, da joka že 117 dni, da ni jokala samo desetkrat, ko se je sin zbudil pri njej. Ob tem pa je spet objavila sinovo fotografijo, kljub prepovedi, ki je očitno nastala med praznovanjem sinovega osmega rojstnega dne. 

prejšnji članek
Takšno je življenje igralke Marijane Brecelj
Življenjski slog
Takšno je življenje igralke Marijane Brecelj
naslednji članek
Nasveti strokovnjaka: Droži - vse, kar morate vedeti
Kulinarika
Nasveti strokovnjaka: Droži - vse, kar morate vedeti