nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severino zaradi virusa napadli spletni prijatelji

20. 10. 2020; 08.00
Avtor: J.K.
117642957_182618999967001_4151570191279452370_n

Severina foto: Instagram

Pevka je opozorila na življenjski pomen spoštovanja ukrepov za zajezitev novega koronavirusa in bila deležna nespoštljivih spletnih napadov, med katerimi so bili tudi oboževalci.

Tudi hrvaška pevka Severina ima izkušnje z novim koronavirusom, zato je sklenila, da na resnost situacije, v kateri se je znašel celoten svet, opozori svoje sledilce. Slednje je najprej nagovorila z opisom lastne izkušnje ter izkušenj prijateljev, nato pa izpostavila, da je sedaj resnično ni več prostora za neodgovorno vedenje.

»Vsi čakamo, da bo nekdo rekel: 'konec je'. Ampak konec je z neodgovornostjo. Prosim vas, nosite maske in ohranite medsebojno razdaljo. Zelo imam rada ljudi in pogrešam jih tako kot koncerte, a zdaj, ko na dan zboli tisoč ljudi, pa vas imam najraje. Prosim, nosite maske in pazite nase. In ne postanite še vi ena od 'številk'. Rada vas imam,« je pevka med drugim zapisala pod videom, ki prikazuje trenutno večerno stanje na tokijskih ulicah.

Čeprav je bilo Severinino sporočilo zapisano spoštljivo, prijazno in z dobrim namenom, so se nanjo hipoma zgrnili sovražni zapisi, tekom katerih so jo zmerjali z izdajalko in plačanko Svetovne zdravstvene organizacije.

»Ne vem, koliko denarja ste dobili za to objavo, da reklamirate takšne neumnosti, a ravno zaradi takšnih, kot ste vi, vse to okoli korone izpade kot nekaj resnega. A vi ne dojamete, da je vse to zelo bolno, polno zgodbic ... ,« je le eden izmed komentarjev, v katere se je sprva pevka vključevala in odgovarjala komentatorjem, nato pa obupala in se umaknila.

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Sama sem bila svoj največji kritik
Zdravje
Sama sem bila svoj največji kritik
naslednji članek
Ljubezen po domače: Katarina borbena v bitki za Janeza
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Katarina borbena v bitki za Janeza