stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanja hrvaška predsednica bo zaigrala z zvezdniki serije Šverc komerc

2. 12. 2020; 05.00
Avtor: K.M.
Lidija in Ivana (Šverc komerc)

Lidija in Ivana (Šverc komerc) foto: Instagram

Nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je dobila vlogo v humoristični nadaljevanki Dar-Mar, ki jo predvaja komercialna hrvaška televizija Nova TV. V seriji igrajo tudi številni zvezdniki serije Šverc komerc, ki jo lahko trenutno spremljate na Pop TV.

Grabar-Kitarovićeva je za hrvaške medije potrdila, da bo imela manjšo vlogo v eni od epizod priljubljene televizijske nadaljevanke Dar-Mar. Zaradi pogodbe, ki jo podpisala z Novo TV, ni mogla razkriti več podrobnosti o svoji vlogi, je danes poročal Jutarnji list. Časnik piše, da je 52-letna Grabar-Kitarovićeva dobila t. i. cameo vlogo, ki pomeni, da se znana osebnost iz javnega življenja na kratko pojavi v filmu, nadaljevanki ali videospotu. V omenjeni seriji sicer nastopajo tudi številni igralci, ki jih slovenski gledalci trenutno lahko spremljate v seriji Šverc komerc (Na granici). Med njimi Siniša Ružić, Lucia Glavich Mandarić, Martina Stjepanović, Fabijan Pavao Medvešek, Marko Braić in Ksenija Pajić. 


"Sijajno sem se zabavala na snemanju. Zato sem tudi sprejela vlogo," je kratko dejala nekdanja hrvaška predsednica za zagrebški časnik. Jutarnji list ugiba, da bo vloga Grabar-Kitarovićeve morda povezana z likom deklice, ki si v nadaljevanki želi biti predsednica države in ima v svoji sobi velik poster nekdanje hrvaške predsednice. 

Epizodo nadaljevanke, v kateri bo Grabar-Kitarovićeva igrala sebe, ko je bila predsednica države, bodo predvajali januarja 2021. foto: Profimedia

Humoristično nadaljevanko so začeli predvajati oktobra. Spremlja dogodke policijske poveljnice in njenih kolegov, ki delajo na majhni policijski postaji v izmišljenem odročnem kraju. Prvo epizodo je spremljalo 550.000 gledalcev ali 39,9 odstotka. Doslej so predvajali 35 epizod nadaljevanke. Epizoda z Grabar-Kitarovićevo bo na sporedu januarja.

prejšnji članek
Ranko Babić se zapira v domače stranišče
Svet slavnih
Ranko Babić se zapira v domače stranišče
naslednji članek
Andrej Šifrer 'zapufan' odšel v Ameriko
Svet slavnih
Andrej Šifrer 'zapufan' odšel v Ameriko