pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Severina slavi abrahama

21. 4. 2022; 10.30
Avtor: K.M.
Severina

Severina foto: Instagram

Hrvaška zvezdnica in ena izmed najbolj seksi pevk nekdanje skupne države je danes dopolnila 50 let.

Severina Vučković, Severina, Seve nacionalne ... se je 21. aprila leta 1972 rodila v Splitu, na hrvaško glasbeno in regijsko sceno pa je vstopila leta 1989 oziroma leta 1990, ko je zmagala na radijskem tekmovanju Radia Zagreb in osvojila snemanje prve plošče. Največji preboj ji je uspel leta 1993 s tretjim studijskim albumom Dalmatinka.

Na svoj okrogli jubilej se je pevka spomnila tudi na družbenih omrežjih, kjer je objavila zapeljivo fotografijo in zapis: "Kar se mene tiče, je danes lahko tudi stotka, ker je to prvo od mojih devetih življenj." Ob tem pa je na družbenih omrežjih delila še številne spletne čestitke oboževalcev in prijateljev. 

Škandalom ni videti konca

Škandal povezan z njenim zasebnim posnetkom spolnega odnosa, ki je leta 2004 preplavil regijo, ni edina negativna stvar, zaradi katere je pevka v svoji karieri polnila medijske naslovnice. Leta 2002 recimo ni ugodila želji organizatorja glasbenih nagrad Porin, ki je želel, da pesem Mala je dala umakne iz nastopa. Zato je namesto zaključne točke nastopila na sredi večera, kar je v prenosu v živo tudi javno povedala. Pred škandalom z zasebnim posnetkom se je zapletla v prepir z raperjem Edom Maajo. Severina mu je posvetila verz v pesmi Hrvatica, raper pa ji je vrnil leta 2006, ko je posnel pesem Severina. V zadnjih letih pa je največ škandalov povezanih z njenim odnosom z nekdanjim partnerjem, srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. 

Razburkana zasebnost

Njeno razmerje s Popovićem se je pričelo leta 2010, zaradi česar je tudi zapustila takratnega partnerja Slavka Šainovića. Februarja leta 2012 se je z Milanom razveselila rojstva sina Aleksandra, razmerje pa se je kar kmalu končalo. S tem pa se je v resnici pričela medijska vojna med nekdanjima partnerjema. Že desetletje pa se med njima bije tudi sodni boj za skrbništvo nad skupnim otrokom, s tem pa tudi številna javna obtoževanja. 

Včeno zvestobo je na razkošni poroki leta 2015 obljubila nekdanjemu srbskemu nogometašu Igorju Kojiću. Njuno razmerje pa se je več ali manj končalo leta 2020, čeprav sta ločitev javno potrdila šele pred meseci. 

prejšnji članek
Miro iz MasterChefa: Dobil sem ravno tisto, kar sem hotel dati
Resničnostni šovi
Miro iz MasterChefa: Dobil sem ravno tisto, kar sem hotel dati
naslednji članek
Šov Ljubezen po domače se ne vrača v začetni termin
Resničnostni šovi
Šov Ljubezen po domače se ne vrača v začetni termin