pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: 'Luce' zanikala afero s soigralcem

15. 1. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
serija, botra, ana-uršula-najev

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Igralka Ana Uršula Najev, ki v seriji Botri (Kumovi) upodablja Lucijo Luce Akrap se je odzvala na govorice, da je kriva za razpad zakona svojega soigralca.

Pred dnevi je hrvaško javnost močno presenetila novica, da se po desetletju razmerja in dobrih štirih letih zakona ločuje eden izmed najbolj priljubljenih zvezdniških parčkov. Za hrvaško revijo Gloria je namreč igralka Jelena Perčin potrdila novice, ki so krožile že kar nekaj mesecev. Z igralcem Momčilom Otaševićem ste se namreč uradno ločila.

Govorice o aferi

Kmalu zatem, ko je novica postala uradna, so se pojavile številne govorice, ki so senco dvoma metale na Momčila. Zlobni jeziki pa so v celotno zgodbo vpletli še njegovo soigralko iz serije Botri (Kumovi) Ano Uršulo Najev. Serijo lahko trenutno spremljate tudi na slovenski televiziji. Govorice in zlomne komentarje smo na našem portalu že izpostavili. Številni pa so namigovali, da sta se Momčilo in Ana Uršula zapletla ter da je zaradi nje zapustil družino. Več o tem si lahko preberete TUKAJ

'Luce' zanikala afero s soigralcem

Ana Uršula Najev v seriji Botri foto: Nova TV

Igralka Ana Uršula Najev, ki v seriji Botri (Kumovi) upodablja Lucijo Luce Akrap, je govorice že zanikala za hrvaške medije. Za portal Slobodna Dalmacija je iz Bolivije, kjer dopustuje, povedala: "Absolutno ne. Z Momom sva sodelavca in nikoli nisva imela, niti nimava, ljubezenskega odnosa. To, da sem jaz razlog za njuno ločitev, nima nobene zveze z resnico in zdravo pametjo. Momo ima dva majhna otroka in mislim, da si zato javnost zasluži resnico."

K temu je še dodala: "Dejstvo, da trenutno snemam serijo, v kateri je on moj igralski partner, kolega in prijatelj, ki je trenutno v ločitvenem procesu, jim je povsem dovolj, da me javno, brez kakršnihkoli dokazov ali informacij, označijo kot krivca za ločitev mojih kolegov. Brez zadržka so me označili za uničevalko družin in zakona."

Izpostavila je še, da se ti, ki širijo te laži, očitno ne zavedajo, da ima tudi sama družino, tako kot ima družino njen soigralec. Predvsem pa bi bila hvaležna, če bi takšne govorice najprej preverili pri njej ali Momčilu. 

Za Ano Uršulo pa to ni prvi 'škandal' v hrvaških medijih. Pred časom je sprožila še večjega. Deležna je bila javne osramotitve na avtobusu, ker je kupila karto z napačnim datumom. V bran ji ni stopil nihče. Več o tem najdete TUKAJ

Priljubljenost na Hrvaškem in v Sloveniji

Oba igralca, Jeleno Perčin in Momčila Otaševića so spremljali tudi slovenski gledalci. Skuapj sta recimo nastopila v serijah Zora v Dubrovniku in Kar bo, pa bo. Momčila pa so gledalci nazadnje spremljali v seriji Šverc komerc (Na granici). V razmerju sta se jima sicer rodila dva otroka. Hrvaški mediji pa so ju večkrat označili za popoln par. Prve govorice o razhodu so se pojavile pred poletjem leta 2022, a sta jih zatrla z objavami skupnih fotografij na družbenih omrežjih.

prejšnji članek
Ana Klašnja zaradi poškodbe ne more plesati
Svet slavnih
Ana Klašnja zaradi poškodbe ne more plesati
naslednji članek
Olivera mislila, da je lepa, dokler se ni videla po TV
Resničnostni šovi
Olivera mislila, da je lepa, dokler se ni videla po TV